TUI beste allround kids vakantieaanbieder 2019

kids

TUI Nederland is zondag 13 januari op de Vakantiebeurs bekroond als beste allround vakantieaanbieder voor gezinnen met kids. Tijdens een feestelijk award-event, gepresenteerd door kidsidool Vinchenzo, werden in vijftien verschillende categorieën de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden. Rens Dietz, teamleader marketing bij TUI Nederland nam de award trots in ontvangst: “TUI besteedt veel aandacht aan het aanbod van vakanties voor gezinnen met kinderen. Want als de kids het naar hun zin hebben, genieten de ouders ook. Dat we nu door de kinderen en hun ouders zijn uitgeroepen tot de beste allround aanbieder is een mooie bekroning”.

Groot aanbod aan kindvriendelijke vakanties
TUI haalde 40% van de stemmen binnen dankzij het grote aanbod aan kindvriendelijke vakanties. Zoals de SPLASHWORLD hotels met waterparken en de KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE met professionele en kwalitatieve kidsclubs.

Kids Vakantieaanbieder Awards
Bijna achtduizend kids en hun ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit, door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

Gepubliceerd op 13 januari 2019