VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Veelgestelde vragen

Kan ik de boeking annuleren?
Als uw reis geannuleerd is naar aanleiding van het Corona Virus, kijk dan voor verdere informatie op onze website. Voor deze reizen hoeft u geen contact met ons op te nemen. Wij nemen contact met u op.

Wilt u zelf uw reis annuleren, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Een boeking online annuleren is alleen mogelijk als deze onder de Gratis annuleren regeling valt, voor alle ander gevallen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of met uw reisadviseur. De annulering kan alleen door de hoofdboeker worden gedaan.

Als uw boeking onder de Gratis annuleren regeling valt, leest u hieronder hoe u deze online kunt annuleren. Overige annuleringen vallen onder de Algemene reisvoorwaarden.

Voor het annuleren van losse TUI vliegtickets zijn de annuleringskosten 100%. Voor verdere informatie: Algemene Vervoersvoorwaarden TUI fly.

De wet over de bedenktijd op internetaankopen is niet van toepassing. Bij noodgedwongen afbreken, uitstellen of annuleren van uw reis neemt u ook contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Uw boeking met Gratis annuleren regeling kan via “Mijn TUI” online geannuleerd worden. Ga hiervoor naar ‘Mijn Boekingen’ en klik bij de betreffende boeking op ‘bekijk boeking’. U krijgt daar de optie om te annuleren.

Onze contactgegevens staan onder Service & Contact.

Is je vraag hiermee beantwoord?