Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Veelgestelde vragen

Kan ik de boeking annuleren?
Als je reis geannuleerd is naar aanleiding van het coronavirus, kijk dan voor verdere informatie op onze website. Voor deze reizen hoef je geen contact met ons op te nemen. Wij nemen contact met jou op.

Wil je zelf je reis annuleren, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om je reis gratis te wijzigen volgens de TUI Omruilgarantie.

Een boeking online annuleren is alleen mogelijk als deze onder de Gratis annuleren regeling valt, voor alle ander gevallen kun je telefonisch contact met ons opnemen of met je reisadviseur. De annulering kan alleen door de hoofdboeker worden gedaan.

Als je boeking onder de Gratis annuleren regeling valt, lees je hieronder hoe je deze online kunt annuleren. Overige annuleringen vallen onder de Algemene reisvoorwaarden

 

Voor het annuleren van losse TUI vliegtickets zijn de annuleringskosten 100%. Voor verdere informatie: Algemene Vervoersvoorwaarden TUI fly.

De wet over de bedenktijd op internetaankopen is niet van toepassing. Bij noodgedwongen afbreken, uitstellen of annuleren van je reis neem je ook contact op met je verzekeringsmaatschappij. 

Je  boeking met Gratis annuleren regeling kan via “Mijn TUI” online geannuleerd worden. Ga hiervoor naar ‘Mijn Boekingen’ en klik bij de betreffende boeking op ‘bekijk boeking’. Je krijgt daar de optie om te annuleren.

Onze contactgegevens staan onder Service & Contact.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.