BLACK FRIDAY t/m maandag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Een reis die volledig past bij de wensen van de groep en waar je echt geen omkijken naar hebt. TUI Groups & Incentives komt met een passende oplossing zodat je zelf alleen maar het vliegtuig hoeft te stappen. Samen gaan we op onderzoek. Wat is het doel van de reis? Zijn er speciale wensen? Daaromheen bouwen wij een heel programma. Voor ons is het de sport een reis samen te stellen die je zelf niet hadden kunnen bedenken.

Of je nu een groot of klein budget hebt en met 20 man of 250 man reist: wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke reis gaan maken. Van A tot Z verzorgd.

  • Creatieve oplossingen op maat
  • Team met ervaren reisspecialisten
  • Groepen van 20 tot 5000 personen
  • Eigen vliegtuigen en hotelconcepten
  • Laagste prijs en beste voorwaarden

Groepsreizen op maat

Groepsreizen op maat voor privégroepen, van A tot Z verzorgd naar je eigen wensen. Bijvoorbeeld voor je familie, school en club.

Bekijk groepsreizen op maat

Incentives & events

Incentives & Events, verzorgde maatwerkreizen voor zakelijke reizigers. Bijvoorbeeld incentives, personeelsvereniging en relatie-events.

Bekijk Incentives & events

NIEUW: TUI Workation

We werken tegenwoordig veel vanuit huis. Toonaangevende en innovatieve bedrijven zijn op zoek naar een manier om hun werknemers gemotiveerd en betrokken te houden. Daarom hebben wij de Workation geïntroduceerd: overdag ongestoord werken in een inspirerende vakantieomgeving. En tijdens de vrije tijd nieuwe energie opdoen met een ontspannen vakantiegevoel!

Lees meer

Contact

Wil je van gedachten wisselen met één van onze reisspecialisten? Bel 073 – 5 999 275 of neem contact op via één van de onderstaande opties.

 

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Maak een afspraak

Afspraak maken

Waarom TUI?

  • Marktleider in Nederland
  • Jarenlange ervaring van Kras en TUI
  • Eigen medewerkers op locatie
Bekijk ook

Ons team

Maak kennis met ons team. We hebben bij elkaar opgeteld meer dan 379 jaar ervaring in de reiswereld.

Lees meer

Personeelsuitjes in het buitenland

Een personeelsuitje in het buitenland? TUI Groups & Incentives denkt graag buiten de kaders voor een belevenis van formaat. Wij regelen alles voor een reis op maat, vanaf 20 personen. Lees meer over wat wij voor je kunnen betekenen, of vraag direct een offerte aan.

Vraag offerte aan

Expo Dubai 2021

Dubai, de stad waar je je geen moment hoeft te vervelen. De Expo 2021 vindt hier vanaf 1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022 plaats. Ben je op zoek naar een onvergetelijke reiservaring, ga dan met ons mee naar Dubai. TUI Groups & Incentives helpt je graag met het samenstellen van een passend programma.

Vraag offerte aan