COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Vakantie tijdens corona

In verband met de uitbraak van het coronavirus kan het zijn dat onze service en dienstverlening er misschien anders uitziet dan normaal.
Lees meer over jouw vakantie tijdens corona.

Reserveer je excursies en activiteiten voor vertrek

Iedereen weet dat een excursie de vakantie helemaal compleet maakt. Genieten van een wijntour, op ontdekking in de jungle of een boottocht maken hebben we allemaal wel eens gedaan. Wie vooraf de vakantie compleet wil maken kan via www.GOTUI.com kijken welke TUI excursies er allemaal zijn. En dat zijn niet alleen avontuurlijke dagtrips, maar ook tickets voor sportwedstrijden en culturele bezienswaardigheden.

Het ruime aanbod TUI excursies

Vooraf je vakantie compleet maken doe je met TUI excursies. Al voor vertrek kun je via GOTUI allerlei belevingen boeken die je vakantie extra leuk maken. En dat kan niet alleen tijdens de luxe zonvakantie, maar ook tijdens een culturele stedentrip. Wat dacht je van skip-the-line passes voor de Eifeltoren in Parijs of het Colosseum in Rome? Zo hoef je niet uren in de rij te staan om deze beroemde bezienswaardigheden te bezoeken. En dat is tijdens de vakantie wel zo fijn, want dan heb je meer tijd voor het genieten op een terras. Zie je jezelf al zitten met een goed glas wijn en een heerlijke pizza? En dat terwijl de wachtrij voor het Colosseum groeit.

Avontuurlijke excursies van TUI

Wie tijdens de tropische vakantie iets van de omgeving wil zien kan bij TUI excursies een uitstapje boeken. Omdat je wordt opgehaald bij het luxe hotel van TUI en na afloop weer voor de deur wordt afgezet hoef je zelf nergens aan te denken. Wel zo makkelijk. Maak vanuit het exotische strandhotel in Mexico bijvoorbeeld een uitstapje naar de historische Mayastad Chichen Itza. Of ga mee tijdens de jungletour om de fotogenieke cenotes in te plonsen. Je kunt deze excursies zelfs boeken met een Nederlandstalige gids. Kun je niet kiezen uit het ruime aanbod excursies op www.GOTUI.com? Boek er dan gerust meerdere.

Cultuur proeven tijdens een wijntour

De TUI excursies zijn niet alleen maar avontuurlijk. Je kunt via GOTUI namelijk ook excursies boeken waarbij je de lokale cultuur echt letterlijk proeft. Wat dacht je van een wijntour op het Spaanse eiland Mallorca? Of een Township-tour met Gospel Church bezoek in Zuid-Afrika? Deze excursie is helemaal compleet als je de middag afsluit met een traditionele braai. En dan zijn er ook nog tickets voor voetbalwedstrijden, opera’s of concerten te boeken bij TUI excursies. Van verveling kan tijdens de vakantie ook ’s avonds geen sprake zijn. Wil je vast zien welke excursie je vooraf kan boeken? Vul dan je vakantiebestemming in op www.GOTUI.com en laat je inspireren.

Wie is GOTUI.com?

GOTUI.com maakt deel uit van TUI Holding Spain en heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van excursies en activiteiten over de hele wereld. Deze excursies en activiteiten worden aangeboden door – en onder de algemene voorwaarden van – TUI Holding Spain S.L.U., handelend onder de merknaam “TUI Destinations Services” verkocht en uitgevoerd.

TUI Holding Spain S.L.U. maakt ook deel uit van de TUI Group. TUI Nederland N.V. is geen partij bij de boeking. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van GOTUI.com via help@gotui.com of +31 204990316.

Vakantie tijdens corona

In verband met de uitbraak van het coronavirus kan het zijn dat onze service en dienstverlening er misschien anders uitziet dan normaal. We hebben zoveel mogelijk informatie voor je verzameld. Heb je vragen over je autohuur, geboekte services of excursies? Check de meest actuele updates op onze coronavirus faq.

Ook de dienstverlening op onze bestemmingen ziet er in sommige gevallen anders uit dan je van ons gewend bent. Download de TUI app voor de meest actuele informatie en maak tijdens je vakantie direct gebruik van onze digitale reisleiding service. Volg daarnaast op je bestemming altijd de plaatselijke aanwijzingen en richtlijnen op.

Benieuwd welke regels er op jouw bestemming gelden? Bekijk dan de corona maatregelen pagina.