Huurauto direct bij te boeken

Voor heel veel bestemmingen kun je bij TUI direct een huurauto reserveren tijdens het boeken van jouw vakantie. Maak jouw vakantie compleet en ontdek adembenemende kliffen, uitzichtpunten en pittoreske dorpjes met de auto. Haal jouw huurauto direct op bij aankomst. Rij zelf naar de accommodatie en lever hem vlak voor vertrek weer in.

Vakanties inclusief huurauto

Liever een vakantie boeken waar je huurauto in de prijs is inbegrepen? Boek dan een van onze vakanties inclusief huurauto.

Bekijk vakanties
Al een vakantie geboekt?

Heb je al een vakantie geboekt, maar wil je toch nog een auto huren? Geen probleem, boek nu je huurauto bij.

Boek huurauto bij

De zekerheid van Sunny Cars

Ongelimiteerde kilometers

Met een huurauto van Sunny Cars kun je écht alle hoogtepunten van je bestemming ontdekken, je betaald namelijk niet voor extra kilometers.

(Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen

Een absolute noodzaak bij een zorgeloze autohuur is een goede Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA). Wanneer je schade maakt bij een derde, kunnen claims hoog oplopen. Zeker in de Verenigde Staten. Met een huurauto van Sunny Cars is je WA gratis aangevuld tot een dekking van minimaal 7,5 miljoen euro.

Schadeverzekering (CDW)

Het kan de beste chauffeurs overkomen: schade aan je huurauto. Schade wordt vergoedt door Sunny Cars, tenzij je aantoonbaar nalatig bent geweest. Ook krijg je het eventuele eigen risico teruggestort.

Diefstalverzekering (TP)

Je huurauto is gestolen, wat nu? De diefstalverzekering van Sunny Cars dekt de financiële schade bij diefstal. Ook wordt het eigen risico terugbetaald.

Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal

Waar Sunny Cars in de meeste gevallen het eigen risico al heeft afgekocht, hanteren sommige verhuurpartners wél een eigen risico. Dit is altijd terug te vinden in de huurvoorwaarden. Indien je schade hebt, zal je dit zelf moeten voorschieten. Vervolgens wordt het volledige bedrag terug op je rekening gestort.

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Ook de dekking voor glas-, banden-, bodem- en dakschade is inbegrepen bij een Sunny Cars huurauto. Bij veel andere aanbieders is dit niet het geval. Het kan voorkomen dat de plaatselijke verhuurder waar wij mee samenwerken je een extra verzekering probeert aan te smeren, dit is overbodig. Weiger dit dan ook stellig.

Toch een sterretje, lekke band, buts of kras? Kan gebeuren! Dit bedrag zal je wel zelf op locatie moeten voorschieten, eenmaal thuis kan je dit terugclaimen bij Sunny Cars. Je krijgt het bedrag dan zo spoedig mogelijk teruggestort.

Snel onderweg met de servicepakketten van Sunny Cars

Premium

Met een Premiumpakket kun je je huurauto extra snel ophalen op de luchthaven bij de Premium check-in balie. Door vooraf te registeren ligt het huurcontract al ingevuld klaar en hoef je het ter plekke alleen te ondertekenen. Je krijgt daarnaast gegarandeerd een jonge auto (minder dan 1 jaar of 25.000 km).

Express

Bij het express service pakket registreer je je van te voren online, waardoor je bij aankomst voorrang krijgt bij de balie. Het huurcontract ligt al klaar en het enige wat je nog hoeft te doen is het contract ondertekenen.

Geen waarborg

Huur een auto zonder creditcard. Boek je ons unieke Geen waarborg servicepakket, dan hoef je ter plaatse geen waarborg te voldoen aan de lokale autoleverancier. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten.