BLACK FRIDAY t/m maandag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Soms heb je zin om jezelf culinair helemaal te laten verwennen. Je laat je volledig in de watten leggen en staat open voor alle verrassingen op je bord. Gewoon omdat het kan… Een exquise diner samengesteld door een top chef. Eten op het hoogste niveau, met stijl en klasse en genieten van de gastronomische hoogstandjes van de chef. Alleen het beste is goed genoeg. Je eet in een echt sterrenrestaurant en overnacht daarna in een heerlijk hotel. Deze arrangementen boek je bij Kras, oudere broer van TUI.

Het Kras culinair arrangement

Je gaat dineren in één van Nederlands toprestaurants, bekroond met Michelinster. We hebben de culinaire elite in Nederland geselecteerd. Nadat je van een fenomenaal diner hebt genoten, kun je nog heerlijk lang natafelen en ontspannen in het comfortabele hotel. Zo duurt de avond oneindig lang.

Waarom een culinair arrangement boeken bij Kras?
  • Keuze uit toprestaurants met Michelinster
  • Uitgebalanceerde diners met streekgerechten en seizoensproducten
  • Wijnarrangement bij te boeken
  • Overnachten in een heerlijk hotel inclusief ontbijt
  • 1 of 2 overnachtingen
Bekijk het aanbod
Culinaire arrangementen van TUI

Diner met wijnarrangement

Je hoeft niet meer met de auto naar huis dus kun je ook genieten van een wijnarrangement. Dit is niet inbegrepen bij het culinaire arrangement maar vaak wel bij te boeken. Bij elke gang krijg je een zorgvuldig uitgekozen wijn die perfect past bij wat je eet. Dat maakt het diner extra bijzonder. Je hoeft geen wijnkenner te zijn om de keuze van de sommelier te kunnen waarderen.

Culinaire arrangementen van TUI
Culinaire arrangementen van TUI

Gastronomisch weekend

De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bekijk onze messcherpe aanbiedingen en verras je geliefde op een gastronomisch weekend op topniveau in een sterrenrestaurant met overnachting. Onze culinaire arrangementen zijn voor echte fijnproevers. Voor de levensgenieters die zichzelf af en toe willen trakteren op een voortreffelijk diner met overnachting.

Bekijk het aanbod