Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Adults Only Kroatië

In een Adults Only Kroatië word je wakker met een schilderachtig uitzicht. Dit Oost-Europese land wordt versierd door parelwitte stranden, idyllische baaitjes en grillige bergen. Om over de historische steden en het blauwe water van de Adriatische Zee nog maar te zwijgen. Vanuit een Adults Only hotel kun je uitkijken op dit wonderschone landschap. Bezoek ook eens wijnstad Umag waar je de cultuur letterlijk kunt proeven.

Adults Only Kroatië
Bekijk alle vakanties Kroatië (4)

Uitzicht vanuit een Adults Only Kroatië

Azuurblauw water van de Adriatische Zee, parelwitte stranden en grillige bergen vormen de natuurlijke schatten van Kroatië. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de historische steden en de idyllische baaitjes. Kroatië is een land waar je schilderachtige vakantiekiekjes schiet. En bij TUI kun je dat zelfs doen vanuit een Adults Only Kroatië. Kies bijvoorbeeld voor een luxe Adults Only hotel in Zivogosce (Midden-Dalmatië) en geniet bij het wakker worden van het wonderschone uitzicht. En wakker worden doe je hier in alle rust, want spelende kinderen zijn hier niet welkom.

Cultuur proeven in wijnstad Umag

Ook in de noordelijke regio Istrië kun je verblijven in een Adults Only Kroatië. Als cultuurliefhebber kom je in deze streek ogen tekort. Zo staat het ultraluxe 5 sterren hotel in Umag vlakbij het oude centrum van de stad. De kronkelige steegjes, stenen huizen met oranje dakpannen en delen van de oude stadsmuur zorgen voor een pittoresk plaatje. Bijkomen van het struinen doe je op een sfeervol terras met een heerlijk glas wijn. Umag staat niet voor niks bekend als ‘wijnstad van Kroatië’. Zoek ’s avonds het luxe Adults Only hotel weer op en wordt helemaal zen in de spa.

Bekijk alle vakanties Kroatië (4)