Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Adults Only Mauritius

Een Adults Only Mauritius kun je het best omschrijven als een paradijselijke plek. Op het eiland in de Indische Oceaan heeft TUI luxe hotels voor volwassenen die aan het strand staan. Hier word je wakker met uitzicht op wuivende palmbomen en helderblauw water. Neem tijdens de Adults Only zonvakantie plaats in een cabana op het parelwitte strand en sip van een mojito. Of leen een snorkel in het hotel en bewonder de ongerepte koraalriffen.

Adults Only Mauritius
  • Smeltkroes van culturen
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken
Bekijk alle vakanties Mauritius (5)

Mauritius: een luxe paradijs

Als het paradijs al bestaat dan moet het Mauritius wel zijn. Dit eiland ligt voor de kust van Afrika en wordt omringd door het kraakheldere water van de Indische Oceaan. Hagelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en ultraluxe resorts vormen het decor op Mauritius. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de jungle in het binnenland. Mauritius is niet voor niks een geliefde bestemming voor een huwelijksreis. Wil je de luxe vakantie in alle rust doorbrengen? Kies dan voor een Adults Only Mauritius. Terwijl je tegen je partner aankruipt in de cabana op het privéstrand word je niet gestoord door kinderen. Hooguit door de ober die een mojito komt brengen.

Snorkelen in de Indische Oceaan

Wist je dat Mauritius ook een geliefde bestemming is onder duikers? Het eiland behoort tot de beste duikbestemmingen ter wereld. Dat komt niet alleen door het kraakheldere water van de Indische Oceaan en de verzonken wrakken, maar ook door de ongerepte koraalriffen. In het Adults Only hotel op Mauritius kun je een snorkel lenen en de kleurrijke onderwaterwereld zelf bewonderen. De dansende koraalriffen, de schildpadden die er zwemmen en de zeepaardjes zorgen voor een unieke dag. Bijkomen doe je op het dakterras van het luxe Adults Only hotel. Hier zie je ’s avonds de zon langzaam de zee in zakken terwijl je sipt van een ti-punch, een cocktail van rum en citroen.

Bekijk alle vakanties Mauritius (5)