Hola Canarische Eilanden! Bekijk ons aanbod

Adults Only Costa Adeje

In de Spaanse badplaats Costa Adeje is het alsof je de hoofdrol speelt in een speelfilm. De badplaats op het Canarische Eiland Tenerife is niet voor niets geliefd bij filmsterren. Vooral de luxe hotels aan de Las Toscas baai én het El Duque strand zijn geliefde plekken om te zonnen en flaneren. Met grote zonnebril en hoed natuurlijk. Dineren doe je ’s avonds in alle rust in het luxe Adults Only Costa Adeje.

Adults Only Costa Adeje
Bekijk alle vakanties Costa Adeje (5)

Als filmster in Costa Adeje

Een grote zonnebril, dure handtas en brede hoed zijn geen overbodige luxe als je kiest voor een Adults Only Costa Adeje. Deze badplaats op het Canarische Eiland Tenerife is een favoriete vakantiebestemming onder filmsterren. Dat komt vooral door de luxe hotels die uitzicht bieden op de Las Toscas baai. Ook het Adults Only hotel van TUI staat aan deze diepblauwe baai. Vanuit de moderne kamer is het uitzicht op de luxe jachten die voor de kust dobberen indrukwekkend. Een groot voordeel van een Adults Only hotel is dat er geen kinderen mogen komen. Zonder geschreeuw en gespetter kom je dan ook echt tot rust deze vakantie.

Zonnen op het El Duque strand

Op het El Duque strand zijn de zonnebril en hoed erg handig om bij de hand te hebben. Stiekem naar de filmsterren kijken doe je vanachter je zonnebril en de hoed beschermt ondertussen tegen de felle zon. Met je tenen in het warme, gouden zand is het plaatje helemaal compleet. Zie je jezelf al liggen? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een boottocht te maken over de Atlantische Oceaan. Met een beetje geluk spot je walvissen en/of dolfijnen. Aan het eind van de dag kun je in alle rust dineren in het Adults Only Costa Adeje. Overheerlijke tapashapjes en vele andere dampende gerechten staan voor je klaar.

Bekijk alle vakanties Costa Adeje (5)