Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All Inclusive Costa Rica

In Costa Rica draait het allemaal om de natuur. En daarom kun je bij TUI een All Inclusive Costa Rica doorbrengen in een eco-vriendelijk paradijsje. Playa Matapalo staat bekend om de manier waarop met de groene jungles wordt omgegaan. Surfen op de golven van de Stille Oceaan en meedoen met yoga op het strand doe hier met een kleine CO2 voetafdruk. Zie je jezelf al zitten met een verse kokosnoot?

Zonnen met respect voor de natuur

Een eco-vriendelijk paradijs vormt het decor tijdens een All Inclusive Costa Rica. In dit land in Centraal-Amerika kun je namelijk verblijven in een luxe hotel aan Playa Matapalo. En dit dorpje en gelijknamige strand staat bekend om zijn eco-vriendelijke manier van omgaan met de natuur. Playa Matapalo ligt niet voor niks aan het onontdekte en groene Corcovado National Park. Of je nu surft op de golven van de Stille Oceaan, een yogales volgt op het goudkleurige strand of gewoon het zwembad van het RIU hotel in plonst; je CO2 voetafdruk is klein.

Het paradijselijke Papagayo

Ook in het 5 sterrenhotel aan Playa Papagayo kun je niet om de natuur heen. Het All Inclusive hotel wordt niet voor niks omringd door groene heuvels en wuivende pijnbomen. Het uitzicht op het diepblauwe water van de Pacific maakt het decor van de All Inclusive Costa Rica compleet. Zie je jezelf al liggen op het parelwitte zandstrand met een verse kokosnoot in je handen? Of kies je liever voor een kajaktocht langs de verlaten stranden en mangroves van Nationaal Park Santa Rosa? Bij terugkomst staat het diner voor je klaar in het luxe hotel en proef je van Arroz con pollo.

Bekijk alle All Inclusives Costa Rica (4)