Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

All Inclusive Tigaki

Altijd al flamingo's van dichtbij willen spotten? In Tigaki op Kos vind je het bijzondere zoutmeer van Alikes, de favoriete overwinterplaats voor de roze dieren. Ook aan het mooie zandstrand aan de Egeïsche Zee is het goed vertoeven. En natuurlijk is een All Inclusive Tigaki niet compleet zonder te proeven van de overheerlijke Griekse keuken in een van de restaurants van je hotel. Hoezo saai, All Inlcusive dineren?

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Tigaki vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

All Inclusive Tigaki
  • Zonvakantie op Kos
  • Parelwit strand
  • Watersporten in romantische baaitjes
  • Openluchtmuseum Kos-stad
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle All Inclusives Tigaki (3)

All Inclusive zonvakantie in Tigaki

Aan de kust van het Griekse eiland Kos ligt de gezellige badplaats Tigaki. Dit paradijselijke plaatsje is een geweldige bestemming voor zowel een romantische vakantie met z’n tweeën als een gezinsvakantie met kinderen. Verblijf bijvoorbeeld met TUI in het luxe All Inclusive hotel direct aan het strand. Binnen no time sta je op het kindvriendelijke Tigaki Beach. Spreid je handdoek uit en neem een duik in de heldere Egeïsche Zee. Het strand loopt geleidelijk af in zee waardoor het ook geschikt is voor kleine beachboys en girls. Terwijl zij de tijd van hun leven hebben en rondspetteren in het water geniet jij van een welverdiend relaxmomentje in de Griekse zon. Voor de liefhebbers: op het strand van Tigaki kun je ook paardrijden. Een rit over het strand is een bijzondere ervaring tijdens een All Inclusive in Tigaki!

Flamingo's in het zoutmeer Alikes

In Tigaki ligt een voormalig zoutwinningsgebied. Nu is dit een natuurreservaat waar vogels verblijven. Van eind oktober tot begin april overwinteren hier flamingo’s. In de herfstvakantie kun je ze hier al aantreffen of soms zelfs nog in de meivakantie. Ook verschillende reigerssoorten vinden in de winter onderdak in de zoutpannen van Alikes. Tip: om de vogels goed te kunnen zien, is een verrekijker geen overbodige luxe.

Bekijk alle All Inclusives Tigaki (3)