Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Jandia

All Inclusive Jandia

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Fuerteventura
  5. Jandia

Geniet tijdens een All Inclusive in Jandía van de altijd stralende zon op Fuerteventura en smul onbeperkt van de lekkerste paella! Aan de prachtige kustlijn van het schiereiland is Playa del Matorral met de welbekende statige vuurtoren de ideale plek om aan een kleurtje te werken. En leuk: via dit strand wandel je zo naar het authentieke vissersdorpje Morro Jable.

Elke dag een ander strand in Jandía

Altijd zon en urenlang strandplezier klinkt bij iedereen als muziek in de oren. Tel daar een korte vliegreis van slechts 4,5 uur én onbeperkt eten en drinken bij op, en je hebt de ingrediënten van een All Inclusive in Jandia. Deze plaats ligt op het gelijknamige schiereiland in het zonnige zuiden van Fuerteventura en kent meerdere stranden met een prachtig achterliggend duinengebied. Een van de grootste stranden van het eiland, Playa del Matorral (ofwel Playa de Jandía), vind je ter hoogte van de statige vuurtoren Faro de Matorral. Ten noorden van Jandia ligt een ander strand, namelijk Playa de Esquinzo. Hier geniet je optimaal van het relaxte strandleven, met op de achtergrond rotsachtige en steile heuvels. Ideaal voor als je uit de wind wil liggen. Wil je het gevoel hebben alsof je in een tropisch paradijs in de Caribbean bent? Zet dan koers richting Playa de Sotavento en Playa de Barlovento.

Wandelen naar Morro Jable

Jandia is verweven met Morro Jable, het meest zuidelijke dorp van Fuerteventura. Wanneer je Playa del Matorral helemaal afloopt, kom je hier vanzelf uit. Wandel door de smalle steegjes en aanschouw de witte huisjes die Morro Jable een karakteristiek beeld geven. Na zo’n heerlijke dag schuif je voor een échte Spaanse maaltijd zo aan in het restaurant van het hotel van TUI. Ideaal, zo’n All Inclusive in Jandía!

Bekijk alle All Inclusives Jandia (5)