Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Marbella

In het zonnige en chique Marbella kom je in een appartement echt even tot rust. En dat is wel fijn na een dag flaneren langs de paparazzi en jetset op de Avenida del Mar boulevard. Modellen en profvoetballers komen graag naar Marbella om te pronken met hun imposante boten in de Puerto Banus jachthaven. Vanuit het appartement Marbella kun je ze zien liggen. Met een glas sangria en een bord zelfgemaakt paella voor je neus.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Marbella vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Flaneren met de jetset in Marbella

Tijd voor jezelf is in het chique Marbella aan de Middellandse Zee geen overbodige luxe. Deze Spaanse badplaats aan de Costa del Sol is dankzij de luxe jachthaven, hippe beachclubs en vele designerwinkels geliefd bij de jetset. Modellen en profvoetballers komen iedere zomer wel naar Marbella om te pronken met hun luxe boten (en afgetrainde lijven). Op de Avenida del Mar boulevard loop je zomaar langs ze. Zonder de paparazzi zou je het misschien niet eens doorhebben. Bijkomen van al die indrukken doe je in een appartement Marbella. In het moderne appartement van TUI draait het om privacy en rust. Neem een duik in het zwembad of geniet op het balkon van een glas sangria.

Een chique dag in de Spaanse zon

Zonaanbidders zullen zich helemaal thuis voelen in een appartement Marbella. Met een paar minuten lopen sta je al op het goudgele Playa de Fontanilla waar het goed toeven is onder de zon. Het fonkelblauwe water van de Middellandse Zee is er voor de verkoeling. Zet aan het eind van de dag zeker koers naar de jachthaven van Puerto Banus waar de chique restaurants verse visgerechten serveren. De luxe designerwinkels, dure sportwagens en nog duurdere jachten zorgen ervoor dat er genoeg te zien is. Houd je meer van simpel? Ga dan zelf kokkerellen in het appartement van TUI en geef je eigen draai aan de Spaanse paella.

Bekijk alle appartementen Marbella (3)