Hallo Aruba! Bekijk ons aanbod

Last Minute Anissaras

Spontaan je koffers pakken en klaar om Last Minute naar Anissaras te gaan. Gelegen aan de zonnige noordkust van Kreta geniet je van serene rust en de luxe van het hotel direct aan het strand. De zee lonkt met zijn diepblauwe kleur en tijdens het snorkelen ontdek je prachtig koraal. De schitterende zonsondergang elke avond maakt je zonvakantie in Griekenland compleet!

Last Minute Anissaras
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Serene rust op zonvakantie in Anissaras

Na slechts 4 uur vliegen en een transfer van een half uur kom je al aan in Anissaras: een sereen dorp dat tussen de bergen ligt aan de noordkust van het Griekse eiland Kreta. Hier geniet je optimaal van een heerlijke strandvakantie. En juist de rust maakt deze plek zo aantrekkelijk. Vanuit het hotel van TUI sta je binnen 10 minuten lopen op het brede Anissaras zandstrand, omringd met een diepblauwe Kretenzische Zee en bergketens op de achtergrond. Ga ook eens kopje onder tijdens een Last Minute Anissaras. Tijdens een snorkelexcursie ontdek je prachtig koraal! Laat ’s avonds voordat je gaat slapen nog even de gekleurde luiken van je bungalow open om te genieten van de Griekse sterrenhemel. Kalinichta!

Verkenningstocht op Kreta

Als je jezelf kunt losweken van het strand leent een Last Minute Anissaras zich perfect voor dagjes uit. Stap in de huurauto en zet vanuit je hotel koers naar de hoofdstad Heraklion. In het archeologische museum vind je allerlei vondsten uit de afgelopen 5.500 jaar. Een uniek pronkstuk zijn de stierenkoppen, die een belangrijk onderdeel vormden binnen de Minoïsche kunst. Wil je je nog verder onderdompelen in de Griekse cultuur? Rijd dan verder naar de oude hoofdstad Knossos, waar onder andere de resten van een immens paleis te vinden zijn. Een culturele dag sluit je af met een heerlijk diner in het buffetrestaurant van het hotel. Schep zoveel op als je wilt, je blijft ten slotte All Inclusive in Anissaras!