Bye Bye Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Last Minute Ca'n Picafort

Het ene moment sta je in de rij op het vliegveld, 2 uur later bevind je je tijdens een Last Minute in Ca’n Picafort in het noordoosten van het eiland Mallorca. Het zachte zand van Playa de Ca’n Picafort of Playa de Muro, een frisse horchata aan de gezellige promenade en de reigers spotten in Parc Natural de s’Albufeira: redenen genoeg om te kiezen voor een Last Minute naar Ca’n Picafort.

Last Minute Ca'n Picafort

Smaakmakende Last Minute in Ca’n Picafort

Bijbruinen aan de Middellandse Zee combineer je met een Last Minute naar Ca'n Picafort op het Balearische eiland Mallorca. Als je na een vlucht van circa 2,5 uur ineens in de skybar van het 4 sterren hotel van TUI staat, heb je een prachtig uitzicht op het Playa de Ca’n Picafort, gelegen in de Alcudia baai. Ideaal als je zo het zachte zand op kan lopen en keuze hebt uit meerdere nabijgelegen stranden, zoals het Playa de Muro. Ook het centrum ligt op loopafstand, waar het fijn slenteren is over de gezellige promenade. Strijk neer bij een van de terrasjes aan de vissershaven voor een mierzoete horchata of een frisse sangria en geniet van de jachten die voorbijvaren.

Lepelaars spotten in Ca’n Picafort

Kies je voor een Last Minute in Ca’n Picafort, dan ligt de weelderige natuur van het Parc Natural de s’Albufeira op zo'n 20 minuten fietsen. Het park beslaat zo’n 1.600 hectare aan moerassen, weiland en bebost duinlandschap waar vogelliefhebbers tussen de reigers, kraanvogels en lepelaars hun ogen uitkijken. Het is vooral fijn wandelen in dit gebied. En omdat het hotel van TUI dichtbij is lig je binnen de kortste keren weer aan het zwembad te zonnen. Als alles nou zo gemakkelijk kon zijn…