Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Calafell

Kies bij TUI voor een Last Minute Calafell en geniet op steenworp afstand van Barcelona van een culturele zonvakantie. Na een dag zonnen op het langgerekte zandstrand is de middeleeuwse El Castell de Santa Cruz het bewonderen waard. Al kun je natuurlijk ook een stadstour door Barcelona maken. De avond afsluiten in Calafell doe je bij een van bodega’s op de boulevard met schaaltjes vol tapas. Buen provecho!

Een culturele zonvakantie in Calafell

Op steenworp afstand van Barcelona is Calafell de ideale bestemming voor een culturele zonvakantie. Dat komt omdat Calafell een langgerekt, goudkleurig zandstrand heeft, maar ook historische schatten herbergt. Zo kun je na een dagje strand het middeleeuwse El Castell de Santa Creu bezoeken of de ruïnes van de Romeinse villa Vilarenc bewonderen. Bijkomen doe je tijdens een Last Minute Calafell op de gezellige boulevard. Bij een van de bodega’s is het goed toeven met schaaltjes vol tapas en een glas tinto de verano. Helemaal als je ondertussen de zon ziet wegzakken in de Middellandse Zee.

Een stadstour door Barcelona

Een bezoek aan Barcelona mag niet ontbreken tijdens een Last Minute Calafell. Na een treinrit van een klein uur sta je al in de stad van Antoni Gaudí. Vooral ‘zijn’ Sagrada Família met de gotische torens en rijk versierde portalen is een lust voor het oog. Maar ook het kleurrijke Park Güell is een bezoek waard. Neem gelijk een picknickmand vol stokbrood en aioli mee en geniet samen met de locals van het schaduwrijke park én het uitzicht over Barcelona. ’s Avonds nog niet moe? Bezoek dan een wedstrijd van FC Barcelona of bekijk de magisch fonteinshow aan de voet van de heuvel Montjuïc.

Bekijk alle Last Minutes Calafell (1)