Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute Cambrils

Tijdens een Last Minute vakantie in het Spaanse Cambrils zal een ieder zich vermaken. In het centrum van het authentieke vissersdorp zijn twee oude verdedigingstorens te bewonderen. Dit zijn de Torre de l’Ermita en de Torre del Puerto. Daarnaast is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Park Sama welke gevuld is met exotische flora en fauna!

Last Minute Cambrils

Historische bezienswaardigheden in Cambrils

Trek er Last Minute op uit naar de in het zuiden van Catalonië gelegen plaats Cambrils. Geniet van het lekkere weer in dit authentieke vissersdorpje aan de de Costa Dorada. Dit dorp is echt een bijzondere bezienswaardigheid met haar smalle straatjes, gezellige restaurants en historische bezienswaardigheden. Bewonder in het centrum de kapel genaamd Ermita de la Virgen del Camino met de toren Torre de l’Ermita. Deze toren is in gotische stijl gebouwd en heeft altijd gefunctioneerd als verdedigingstoren. Wanneer je hier naar binnen gaat kun je hier een tentoonstelling bewonderen. Wandel in de avondzon langs de 7 kilometer lange kustlijn opzoek naar een gezellig terrasje om hier te proosten met een glas wijn!

Bewonder Park Sama

Tijdens je Last Minute Cambrils hoef je je zeker niet te vervelen. Wanneer je even niet wilt bakken in de zon zijn er vele andere bezienswaardigheden te bezoeken. Wandel richting de haven om hier de haventoren Torre del Puerto te bewonderen. Deze staat heel opvallend midden in het centrum van de haven en heeft vroeger ook gediend als verdedigingstoren. Verder is het zeker de moeite waard om er op uit te trekken naar Parc Samà, deze vind je tussen de dorpen Alforja en Riudecanyes 4 kilometer landinwaarts vanaf de kust. Dit park is 14 hectare groot en staat vol met exotische flora en fauna, heeft een meer met eilandjes en een waterval, een grot en een tuinhuis. Wanneer je geluk hebt wordt er in het tuinhuis tijdens je bezoek een muziekoptreden gegeven!