VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Lloret de Mar

Last Minute Lloret de Mar

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Catalonië
  4. Costa Brava
  5. Lloret de Mar

Voor een flinke dosis vitamine D zit je goed op het gouden Platja de Fenals. Waar je tijdens een Last Minute in Lloret de Mar een duik kunt nemen in de helderblauwe Middellandse Zee. Of bestel een glas sangria op een terrasje aan de lange boulevard. Voor culturele bezienswaardigheden bewonder je tijdens een vakantie aan de Costa Brava de opvallende Iglesia de Sant Romà in het centrum. Of maak een dagtrip naar Barcelona. 

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Lloret de Mar vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Last Minute Lloret de Mar
  • Badplaats aan de Costa Brava
  • Feestgedruis in het centrum van Lloret
  • Rust in de botanische tuin
  • Waterpret in 'Waterworld'
Bekijk alle Last Minutes Lloret de Mar (17)

Zonnige Last Minute Lloret de Mar

Een van de bekendste badplaatsen aan de Spaanse Costa Brava is ongetwijfeld Lloret de Mar. En dat is niet zo gek, want aan de lange zandstranden van Lloret is het goed vertoeven aan de Middellandse Zee. Kun je dringend wat extra vitamine D gebruiken? Wie bij TUI een Last Minute naar Lloret de Mar boekt, zit binnen de kortste keren op het lichtgouden Platja de Fenals. Neem een duik in het helderblauwe water, of suis op een bananenboot door de golven. Trek gekregen? Langs de lange boulevard vind je tal van gezellige terrasjes. Waar je in de schaduw van een heerlijk geurende pijnboom van tapas en een glas sangria kunt genieten. Maar je kunt tijdens een vakantie in Catalonië natuurlijk ook een luxe hotel op basis van All Inclusive boeken. Zo hoef je voor verse paella je portemonnee niet eens meer mee te nemen. En na het eten wandel je vanuit een centraal gelegen resort zo naar een van de nachtclubs van Lloret, waar tot in de late uurtjes gedanst wordt.

Stedentrip naar Barcelona

Ben je tijdens een Last Minute Lloret de Mar ook wel benieuwd naar de culturele bezienswaardigheden van Catalonië? De 16e eeuwse Iglesia de Sant Romà is een van de meest opvallende bouwwerken in het centrum van de kustplaats. De buitenkant van de kerk is namelijk bijzonder kleurrijk, met een okerkleurige deur, rood-witte koepel en bonte mozaïeken op de muren. Het lijkt wel een bouwwerk van Gaudí. Over Gaudí gesproken: tijdens een vakantie in Lloret de Mar is ook een dagtrip naar Barcelona zo gemaakt. Met de trein ben je er binnen anderhalf uur. Bewonder de imposante torens van de Sagrada Família. En struin over de lange Ramblas, langs betoverende fonteinen, bloemenstalletjes, straatmuzikanten en levende standbeelden.

Bekijk alle Last Minutes Lloret de Mar (17)