Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Palamos

Zeg maar adiós Nederland en hola Españia. Tijdens een Last Minute Palamos ontdek je een pittoresk kustplaatsje aan de Spaanse Costa Brava met maar liefst twee havens en meerdere heerlijke stranden. Geniet van het schitterende uitzicht op de baai bij het La Fosca strand, struin over de ‘Mercado del Pescado’, of breng een bezoek aan het indrukwekkende kasteel van Montgri. Rápido a Palamos!

Last Minute Palamos

Vamos a Palamos!

Tijdens een Last Minute Palamos ontdek je een sfeervol vissersdorpje aan de Spaanse Costa Brava. Het dorp ligt in het midden van een schitterende baai met meerdere natuurlijke inhammen. In een van deze inhammen ligt La Fosca, een heerlijk zandstrand waar je in alle rust kunt genieten van de Spaanse zon. Vanaf de gezellige camping van TUI is het maar 500 meter lopen naar het strand. Trek de zwemkleding maar aan! Ook de kids zullen zich hier uitstekend vermaken. Tip: breng ook een bezoek aan waterpretpark Aquadiver in Playa d’Aro op nog geen 10 kilometer van de camping. Waterpret voor het hele gezin gegarandeerd!

Uitstapje naar Castell del Montgri

In en rondom Palamos bevinden zich veel indrukwekkende monumenten en bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de gotische kerk, de Santa maria del Mar, of struin over de ‘Mercado del Pescado’, een speciale vismarkt in een van de twee havens van het dorp. Bij de haven vind je ook tal van gezellige restaurantjes waar vooral typische streekgerechten met veel vis en zeevruchten op het menu staan. Op ongeveer een half uurtje rijden van Palamos kun je een bezoek brengen aan het Castell del Montgri, een imposant kasteel uit de 13e eeuw. Het kasteel ligt bovenop het Montgri Massif, een enorm bergmassief in het hart van een groot natuurgebied met veel struikgewas en wilde bloemen. Bijzondere uitzichten gegarandeerd natuurlijk tijdens een verblijf in Palamos!