Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Palma de Mallorca

Op het Spaanse eiland Mallorca is de gelijknamige hoofdstad de ideale plek voor een culturele zonvakantie. En vanwege het mediterrane klimaat geniet je tijdens een Last Minute Palma de Mallorca volop van de zon. Bijvoorbeeld op Playa de Palma met zijn vele tapasbarretjes. Maar ook het centrum van de stad is een bezoek waard. Bewonder de gotische Kathedraal La Seu of geniet op een sfeervol plein van een glas sangria.

Last Minute Palma de Mallorca

Een zonnige Last Minute Palma de Mallorca

Vanwege het mediterrane klimaat is Palma de Mallorca een ideale stad voor een last minute. De hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca dankt zijn gezicht aan de sfeervolle pleinen, gotische kerken en vele boetiekjes. Om ook het gouden zandstrand aan de Middellandse Zee niet te vergeten. Tot ver in oktober schijnt de zon en is het goed toeven tijdens een last minute Palma de Mallorca. Zet vanuit het luxe hotel van TUI koers naar Playa de Palma voor een dagje strand. Langs het strand staan vele barretjes en restaurants waar ’s avonds de tapas op tafel wordt getoverd. Met een glas sangria én uitzicht op de zonsondergang is het vakantieplaatje compleet.

Mallorca: van stadshistorie tot sunset cruise

Tijdens een last minute Palma de Mallorca kun je niet om de Kathedraal La Seu heen. Volgens velen is deze gotische kerk het mooiste bouwwerk van heel het eiland. Het mooiste zicht op de kathedraal heb je bij de vijver van Parc de la Mar. Dankzij het heldere water in deze vijver wordt de kathedraal op een spectaculaire wijze gereflecteerd. Cultuurliefhebbers kunnen de kerk ook van binnen bekijken. Dankzij de gebrandschilderde ramen, de geometrische figuren en het verlichtte baldakijn kom je ogen tekort. Na een dag sightseeing in Palma de Mallorca kun je bij het hotel van TUI opfrissen door een duik te nemen in het zwembad. Of zet koers naar de luxe jachthaven voor een romantische sunset cruise langs de idyllische baaitjes van Mallorca.