Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Salou

De populaire Spaanse badplaats Salou staat bekend om de gouden zandstranden en de vele feesten. Een Last Minute naar Salou is dan ook heel geschikt voor een middag zonnebaden aan de Middellandse Zee. Om je vervolgens uit te leven in een van de vele beachclubs. Maar ook aan culturele bezienswaardigheden van gebrek. De Iglesia Santa Maria del Mar is een bezoekje meer dan waard. En wat dacht je van een dagtrip Barcelona?

Last Minute Salou
  • Feestbestemming in Spanje
  • Gouden zandstranden
  • Palmenboulevard
  • Stad met waterspektakel
Bekijk alle Last Minutes Salou (7)

Feestelijke strandvakantie Salou

Ben je wel toe aan een verzetje? Aan fiestas geen gebrek tijdens een Last Minute in Salou. En wie bij TUI nu een vakantie aan de Spaanse Costa Dorada boekt, kan meteen de koffers inpakken. Je kunt namelijk nog deze week in een hotel in de populaire kustplaats zitten. Niet ver van het lange Salou zandstrand. Leg snel je handdoek onder een wuivende palmboom en neem een duik in de helderblauwe Middellandse Zee. Of flaneer over de lange Passeig de Jaume I, waar je na zonsondergang van een bontgekleurde en muzikale fonteinshow kunt genieten. Kun je daarna meteen door naar een van de beachclubs, waar het tot in de late uurtjes gezellig is. Of doe het rustig aan en keer terug naar het luxe hotel aan de Costa Dorada. En bestel hier ook gerust nog een glaasje sangria in de bar, als je hebt geboekt op basis van All Inclusive.

Culturele bezienswaardigheden aan de Costa Dorada

Natuurlijk is een Last Minute naar Salou veel meer dan zonnebaden en feestvieren alleen. De Spaanse kustplaats zit namelijk ook vol culturele bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan het Xalet Bonet, een charmante villa met kleurrijke zonnewijzer omringd door palmbomen. Die je tijdens een vakantie aan de Costa Dorada helaas alleen van buiten kunt bekijken. Waar je wel naar binnen kan, is de de okerkleurige Iglesia Santa Maria del Mar. En doe dat ook vooral, want de felgekleurde muurschilderingen zijn het bewonderen tijdens een vakantie in Spanje zeker waard. Kun je geen genoeg krijgen van de historische bezienswaardigheden? Dan is vanuit Salou ook een dagtrip naar Barcelona zo gemaakt.

Bekijk alle Last Minutes Salou (7)