Canada

Stedentrip Canada

  1. Stedentrip
  2. Canada

Met zijn imposante skyline waarvan de CN Tower het meest in het oog springt wordt de Canadese stad Toronto niet voor niks 'New York van Canada' genoemd. Tijdens een stedentrip Canada kun je deze stad bekijken vanaf het glazen platform van de 553 meter hoge toren of vanaf het dakterras van het 4 sterren hotel van TUI. Voor wat ontspanning zet je koers naar Ward Island waar een beeldig strand aan het Ontariomeer wacht.

Populaire bestemmingen

Toronto(2) Toronto

Toronto vanaf boven in de CN Tower

Canada is niet alleen het land van de ongerepte natuur en wilde dieren, het is ook het land met wereldsteden als Vancouver, Montreal en Toronto. Bij TUI kun je een stedentrip Canada boeken en in Toronto het 'New York van Canada' ontdekken. De stad dankt zijn bijnaam vooral aan de vele wolkenkrabbers die aan de oevers van het Ontariomeer staan. Het bekendste gebouw is de 553 meter hoge CN Tower. Wie geen last heeft van hoogtevrees kan het gebouw bezoeken en op het uitkijkplatform door de glazen bodem recht naar beneden kijken. Voor wie dat uitzicht iets te veel van het goede is kan terecht op het dakterras van het 4 sterren hotel van TUI. Vanaf hier kun je uitkijken op de CN Tower en de skyline van Toronto.

Ondergronds winkelen in PATH

Ooit al eens in een ondergronds winkelcentrum geweest? Tijdens een stedentrip Canada in Toronto krijg je de kans in PATH. Dit ondergrondse gangenstelsel is ooit aangelegd om mensen de mogelijkheid te geven al winkelend het drukke James Street over te steken. Inmiddels is PATH samengevoegd met het Toronto Eaton Centre en is het daarmee het grootste ondergrondse winkelcentrum ter wereld. Met meer dan 30 kilometer aan paden vol met kledingwinkels, juweliers en restaurants kun je hier de hele dag shoppen in Toronto. Het luxe hotel van TUI bevindt zich op loopafstand van PATH, dus na een actieve dag kun je snel je zachte bed opzoeken.

Relaxen op Ward Island Beach

De natuur induiken tijdens een stedentrip Canada kun je doen op 'The Toronto Island'. Deze kleine eilandjes liggen in Lake Ontario en kun je vanuit de haven van Toronto met een ferry bereiken. Het groene karakter en de stranden van deze eilanden trekken veel locals die even weg willen uit de drukke stad. Neem eens de ferry naar Ward Island waar je een rustig zandstrand vindt om heerlijk te zonnen. De Island Canoe Club bevindt zich bij het strand en wie de overige eilanden wil aandoen kan een kano huren en een tocht over het water maken.

Bekijk alle stedentrips Canada (2)