Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Stedentrip Thailand

Laat je betoveren door het land van de tempels, Boeddhabeelden, en TukTuks tijdens een stedentrip Thailand. In het chaotische Bangkok valt van alles te zien en beleven. Smul van lokale lekkernijen zoals Phad Thai en Tom Yum en pak de Skytrain naar het tempelcomplex What Pho om de beroemde gouden Boeddha te aanschouwen. In Chinatown dwaal je door een labyrint van steegjes en ontdek je de leukste winkeltjes.

Populaire bestemmingen

Vrolijk, vriendelijk, chaotisch Bangkok

Een stedentrip Thailand is in één woord overweldigend. De hoofdstad Bangkok voelt als één vrolijke chaos. Overal zijn mensen en elke wijk voelt als een compleet andere wereld. Het ene moment passeer je enorme moderne shopping malls en het volgende moment dwaal je door een labyrint van kleine straatjes in Chinatown. Gelukkig is de lokale bevolking altijd vriendelijk en zullen ze je altijd helpen om je weg te vinden. En voor bezienswaardigheden die zich wat verder weg bevinden, pak je gewoon de Skytrain die zich vlakbij het luxe 4 sterren hotel van TUI bevindt, handig toch? Een van de beroemdste bezienswaardigheden van Thailand bevindt zich in het tempelcomplex Wat Pho, een van de grootste tempelcomplexen van de stad. Hier ligt de 46 meter lange gouden Boeddha. Tip: neem een lichte omslagdoek mee tijdens je bezoek aan de tempel. Er wordt namelijk van alle bezoekers verwacht dat ze blote armen en schouders bedekken. De tempel is immers een heilige plek.

De lekkerste Phad Thai van Thailand

Even bijkomen van alle drukte van de stad? Strijk lekker neer op een ligbed bij het zwembad van het hotel. Geen betere manier om weer op te laden en alle indrukken op je in te laten werken. Tip: trakteer jezelf op een echte Thaise massage. Zo ontspannen heb je je nog nooit gevoeld. Enthousiast geworden? Bij TUI boek je ook heel makkelijk een Last Minute naar Bangkok. Voor je het weet loop je door Chinatown en smul je van de lekkerste Phad Thai van Thailand.

Bekijk alle stedentrips Thailand (4)