COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Verenigde Staten

Stedentrip Verenigde Staten

  1. Stedentrip
  2. Verenigde Staten

Wie bij TUI een stedentrip naar de Verenigde Staten boekt, kan kiezen. Boek een vakantie aan de East Coast, en maak kennis van de vele bezienswaardigheden van New York. Waar je vanaf het Empire State Building een betoverend uitzicht hebt over Central Park, de Hudson River en de rest van de stad. Maar je kunt natuurlijk ook een citytrip San Francisco boeken, waar je bij Fisherman’s Wharf zeehondjes kunt spotten.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Verenigde Staten vanaf Amsterdam en Brussel.

Stedentrip Verenigde Staten
Bekijk alle stedentrips Verenigde Staten (32)

Indrukwekkende stedentrip Verenigde Staten

Genoeg keuze wanneer je bij TUI een stedentrip naar de Verenigde Staten boekt. Om te beginnen met de East Coast, waar tijdens een vakantie in Amerika de bezienswaardigheden van New York op je wachten. En dat zijn er nogal wat. Onze aanrader: breng eerst een bezoek aan het Empire State Building. Vanaf het uitkijkplatform op de 86e verdieping heb je namelijk een panoramisch uitzicht over de stad, de Hudson River en New Jersey aan de andere kant van het water. En je kunt meteen zien waar de belangrijkste trekpleisters zich bevinden. Zo weet je meteen welke kant je op moet voor een picknick in Central Park. En ook het Yankee Stadium, voor een typisch Amerikaans avondje honkbal tijdens een stedentrip New York, zie je aan de overkant van de rivier Harlem liggen. Natuurlijk kan tijdens een weekendje New York ook het beroemde vrijheidsbeeld niet ontbreken. Tip van TUI: neem de gratis ferry vanaf Staten Island voor een betoverend uitzicht op het beeld en over de skyline van New York.

Veelzijdige vakantie San Francisco

Niet alleen aan de oostkust kun je bij TUI een Stedentrip in de Verenigde Staten boeken. Ook het Westen is rijkelijk vertegenwoordigd. Las Vegas, Anaheim, Los Angeles... Of boek een hotel in San Francisco, op loopafstand van de beroemde Golden Gate Bridge. Maar neem ook zeker een keer de tram naar Fisherman’s Wharf, waar je bij Pier 39 kennis maakt met bijzondere bewoners van de stad. Hier kun je tijdens een stedentrip San Francisco namelijk zeehonden spotten. Ook leuk: San Francisco en Los Angeles zijn het beginpunt van verschillende rondreizen door Californië, Utah, Arizona en Nevada. Hier bevinden zich de mooiste nationale parken van het land. De Grand Canyon en Yosemite, om er maar vast een paar te noemen. Zo kun je een bruisende stedentrip in Amerika combineren met het natuurschoon in de nabije omgeving.

Bekijk alle stedentrips Verenigde Staten (32)