Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Canada

Oeroude bossen waar grizzlyberen de baas zijn, sfeervolle steden met hoge wolkenkrabbers en diepblauwe wateroppervlaktes waar dolfijnen en orka’s rondzwemmen; welkom in Canada. Voor natuurliefhebbers is het land de ideale bestemming voor een rondreis door de natuur. Cultuurliefhebbers kunnen tijdens de vakantie Canada verblijven in het sfeervolle Vancouver of het indrukwekkende Toronto. Genoeg keus dus.

Populaire bestemmingen Bekijk alle vakanties Canada (27)

De natuurpracht van Canada

Een grote dierentuin zonder hekken kun je Canada wel noemen. In de romantische bossen, de snelstromende rivieren en de besneeuwde berggebieden is er volop wildlife aanwezig. Zo kun je tijdens een vakantie Canada zomaar oog in oog staan met grizzlyberen die op zalm jagen. Of orka’s en walvissen spotten die voor de kust van Vancouver Island zwemmen. Voor natuurliefhebbers is Canada een paradijs op aarde. Wie zoveel mogelijk van het land wil zien kan bij TUI een rondreis Canada boeken. Al ruil je in dit land de huurauto al snel in voor een kajak, boot of wandelschoen.

Een sfeervolle avond in Vancouver

Canada is meer dan alleen natuur. Aan zowel de westkust als de oostkust zijn bruisende steden te vinden die absoluut een bezoek waard zijn. Bij TUI kun je tijdens de vakantie Canada verblijven in een hotel in Vancouver. Deze stad ligt aan de westkust van Canada en dankt zijn gezicht vooral aan het sfeervolle Gastown. Geplaveide straatjes, pastelkleurige panden en de historische Steam Clock vormen het decor. Vooral ’s avonds is het hier op de terrassen en in de cafés gezellig druk. Pancakes met maple syrup staat overal op de menukaart. En is een must-try als je in Canada bent.

Uitkijken over het ‘New York van Canada’

Aan de oostkant van Canada is Toronto ‘the place to be’. Al vanuit het vliegtuigraam zie je het symbool van de stad pronken. De 533 meter hoge CN Tower heeft een prominente plek in de skyline van Toronto die verder bestaat uit torenhoge skyscrapers. De stad wordt niet voor niks het ‘New York van Canada’ genoemd. In de CN Tower kun je de stad bewonderen door vanuit het glazen platform rechtstreeks naar beneden te kijken. Niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees! Bijkomen kan tijdens de vakantie Canada door met de ferry naar de Toronto Island in Lake Ontario te gaan en hier de zachte stranden op te zoeken.

Bekijk alle vakanties Canada (27)