Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Puerto Vallarta

Zitten de slippers, badhanddoeken en duikbrillen in het koffer? Dan kan de vakantie in Puerto Vallarta beginnen. Deze regio ligt aan de westkust van Mexico aan de Baai van Banderas. De zon schijnt hier volop, ideaal voor zonaanbidders dus. Wie toe is aan rust, verblijft in de moderne badplaats Nuevo Vallarta. Houd je meer van een levendige omgeving? Dan kies je voor een hotel midden in de 'romantische' wijk van Puerto Vallarta.

Vakantie Puerto Vallarta
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
Bekijk alle vakanties Puerto Vallarta (5)

Populaire bestemmingen

Stralende zonvakantie in Puerto Vallarta

Een vakantie in Puerto Vallarta biedt de ideale afwisseling tussen relaxen en cultuur snuiven. Deze vakantieregio ligt aan de Pacifische Kust in Mexico. De zon weerkaatst op het water van de Baai van Banderas en laat de goudgele stranden stralen. In Puerto Vallarta vind je 2 badplaatsen: de stad Puerto Vallarta en de badplaats Nuevo Vallarta. Kom je naar Mexico voor een zonvakantie vol luxe? Dan kun je in Nuevo Vallarta bijvoorbeeld prima terecht in een 5 sterren hotel van TUI.

Zonnebaden en snorkelen in Nuevo Vallarta

Nuevo Vallarta ligt ten noorden van de stad Puerto Vallarta. Zonaanbidders kunnen hier aan het 5-kilometer lange zandstrand zeker hun hart ophalen. Vergeet ook de duikbril niet in het koffer te stoppen, want in de Baai van Banderas kun je uitstekend snorkelen. Onder de zeespiegel van de Stille Oceaan zie je onder andere roggen en zeepaardjes voorbij zwemmen.

Romantiek in Puerto Vallarta

Tijdens een vakantie in Puerto Vallarta kun je midden in de 'romantische' wijk van Puerto Vallarta overnachten. Dit is het centrum van de stad, waar je volop restaurants, bars, cafés en kunstgaleries vindt. Flaneer hier over de Malécon-boulevard, drink een tequila bij een beach bar en smul van Mexicaanse taco's zoals ze bedoeld zijn. Uitbuiken van al dat heerlijks doe je natuurlijk op het fijne Los Muertos-strand, dat op loopafstand van het hotel ligt.

Bekijk alle vakanties Puerto Vallarta (5)