Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Blanes

Vakantie Blanes

 1. Vakantie
 2. Spanje
 3. Catalonië
 4. Costa Brava
 5. Blanes

Feesten en zonnen is waar het om draait tijdens een vakantie Blanes. De Spaanse badplaats aan de Costa Brava is vooral geliefd om het bruisende nachtleven. Maar ook om het 3 kilometer lange, goudkleurige S’Abanell strand. Voor families met kinderen is de schaduwrijke camping aan de rand van de stad een ideale bestemming. Jongeren die willen feesten kunnen beter kiezen voor een appartement in het centrum.

 • Aanbiedingen
 • Voordelig
 • Jongeren

Aanbieding Blanes

Voor zonaanbidders die op het budget letten is een aanbieding Blanes de ideale oplossing. Deze populaire badplaats vind je aan de Costa Brava in Spanje. Je ontdekt hier ruim 4 kilometer strand, zoals het lange Platja de Blanes en de kleinere, idyllische baaien van Cala Treumal en Cala Sant Francesc. De campings, hotels en appartementen van TUI liggen trouwens allemaal op loopafstand van Platja de Blanes. Je hoeft de Passeig de s'Abanell-boulevard maar over te steken of je staat al met je voeten in het zand. Rol de handdoek uit en de siësta kan beginnen... Boek je ruim van tevoren, dan profiteer je bijvoorbeeld van een scherpe vroegboekkorting. Wil je juist volgende week al relaxen aan de Costa Brava? Snuffel dan eens tussen onze Last Minute aanbiedingen in Blanes.

Goedkope vakantie Blanes

Tijdens een goedkope vakantie naar Blanes is de grootste troef gratis: de gouden zandstranden aan de Middellandse Zee. Deze bruisende badplaats aan de Costa Brava is een van de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. Tevens is een stranddag op het strand S’Abanell geheel kosteloos.

Ook het historische centrum van Blanes is leuk om te bekijken tijdens een zonvakantie in Catalonië. Bewonder hier bijvoorbeeld het Sant Joan kasteel, een van de bekendste bezienswaardigheden van de badplaats. Of bezoek voor een lage entreeprijs de exotische botanische tuin 'Mar i Murtra' waar je met papegaaien op de foto kunt. Trek gekregen? Wie iets verder kijkt dan de grote restaurants aan de boulevard, vindt zonder al te veel moeite een rustiger én voordeliger plekje. Of kook zelf je maaltje op de camping of appartement van TUI.

Bekijk alle voordelige vakanties Blanes (5)

Jongerenvakantie Blanes

Een wild en bruisend nachtleven; los gaan gaat tijdens een jongerenvakantie in Blanes wel lukken. De Spaanse badplaats heeft niet alleen chique discotheken en hippe cocktailbarretjes aan het strand, maar ook heuse feestcafés met Hollandse hits. Hier kun je iedere avond een ander thema meegeven. Om af te sluiten bij een typische Hollandse snackbar waar kroketten en frikadellen te verkrijgen zijn. Wel zo lekker na een hele nacht dansen en bier drinken toch? Overdag slaap je je roes uit op het langgerekte zandstrand. Of aan de rand van het zwembad op de schaduwrijke camping. Vergeet je ’s avonds niet goed te eten van de paella die je zelf maakt op de skottelbraai? Een goede bodem zul je nodig hebben.

Zonnen (en uitgaan) aan de Spaanse Costa Brava

Een bruisende zonvakantie in Spanje vier je in Blanes. De hippe badplaats aan de Costa Brava is vooral geliefd om de goudkleurige zandstranden en het uitbundige nachtleven. Het is niet voor niks een populaire bestemming onder jongeren die hun vakantie graag feestend doorbrengen. Maar ook voor families met kinderen is het goed toeven tijdens een vakantie Blanes. Op de schaduwrijke camping vol palmbomen nabij het centrum bijvoorbeeld. Vanuit hier wandel je zo naar het 3 kilometer lange S’Abanell strand waar genoeg plek is voor zowel de jongeren als voor families.

Het culturele Blanes ontdekken

Zodra de avond zijn intrede doet, en de temperatuur iets zakt, is het middeleeuwse centrum van Blanes ‘the place to be’. Al van verre zie je het Sant Joan kasteel op een heuvel boven de haven pronken. In het kasteel is tegenwoordig een museum gevestigd waar de geschiedenis van Blanes tentoon wordt gesteld. Ga net voor zonsondergang naar het kasteel, want dan zit je eersterang voor de zonsondergang boven de Middellandse Zee. Zoek daarna een (vis) restaurant in de haven op of neem plaats bij een terrasje op de Passeig de Cortils i Vieta boulevard en de vakantie Blanes is compleet.

Feesten in Blanes

Nadat de zon onder is verandert Blanes in één grote openluchtdiscotheek. In het centrum van de stad openen de hippe clubs en de feestcafés waar Nederlandstalige hits worden gedraaid, rond 22.00 uur de deuren. En die sluiten pas de volgende dag als de zon weer opkomt. En dan hebben we de Friet van Piet nog niet eens genoemd. Die frikadel en kroket hoef je ook tijdens een vakantie Blanes niet te missen. Overigens staat het appartement van TUI nabij het centrum van Blanes, zodat je na een lange feestnacht meteen je bed kunt opzoeken. Welterusten!

Bekijk alle vakanties Blanes (5)