Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Ca'n Pastilla

Op het Spaanse eiland Mallorca kun je in Ca’n Pastilla luieren op gouden stranden combineren met het bezoeken van culturele bezienswaardigheden. Ca’n Pastilla ligt dan ook aan de rand van de hoofdstad Palma de Mallorca. Begin de dag met een duik in het diepblauwe water van de Middellandse Zee om vervolgens van sangria te proeven op de palmenboulevard. Cultuurliefhebbers kunnen de La Seu kathedraal bekijken.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Ca'n Pastilla vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Op zonvakantie naar Ca´n Pastilla

Gouden stranden, culturele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes komen samen tijdens een vakantie Ca’n Pastilla. Deze Spaanse badplaats ligt op het bruisende eiland Mallorca aan de rand van de hoofdstad Palma de Mallorca. Omdat het luxe hotel van TUI direct aan het strand staat kun je de dag beginnen met een frisse plons in de Middellandse Zee. Opdrogen doe je op het gouden zandstrand. Achter het strand van Ca’n Pastilla loopt de gezellige palmenboulevard. De vele tapasbarretjes en bodega’s zorgen ervoor dat je van de Spaanse keuken kunt smullen. Kies je voor een All Inclusive hotel? Dan staat het buffet met paella ’s avonds voor je klaar in het hotel.

Sightseeing in Palma de Mallorca

Tijdens een vakantie Ca´n Pastilla kun je niet om Palma de Mallorca heen. De hoofdstad van het eiland ligt bezaaid met culturele schatten waarvan de kathedraal La Seu misschien wel de mooiste is. In de vijver van het Parc de la Mar kun je de reflectie van de gotische kathedraal fotograferen. Bewonder het imposante kerkgebouw ook eens van dichtbij waarbij je geometrische figuren en roosvensters gemaakt door Gaudí ontdekt. Na het sightseeing kun je in de levendige haven van Palma een terrasje pakken en proeven van sangria. Ondertussen zorgen de luxe jachten voor een indrukwekkend achtergronddecor.

Bekijk alle vakanties Ca'n Pastilla (2)