Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Cala Tarida

In alle rust genieten van de kraakheldere baaien die Ibiza zijn gezicht geven? Dan zit je tijdens een vakantie in Cala Tarida goed. Deze badplaats ligt aan de westkust van het Spaanse eiland en laat zich kenmerken door groene heuvels, een parelwit strand en een baai met turquoise water. Het luxe 5 sterren hotel van TUI staat direct aan het strand. Wil je de feesten van Ibiza bezoeken? Dat kan in Playa d'en Bossa.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Cala Tarida vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Relaxen aan de baai van Cala Tarida

Wie fan is van de idyllische baaien op Ibiza, maar wel het party-karakter van dit Spaanse eiland wil vermijden zit goed in Cala Tarida. Deze rustige badplaats ligt in het westen van Ibiza verscholen tussen groene heuvels en bossen. Tussen al dat groen ligt een parelwit zandstrand en een baai met water dat zowel blauw, turquoise en smaragdgroen van kleur is. Plof neer op het strand en geniet van de zon en de rust of pak er een snorkel bij en verken de onderwaterwereld van de Middellandse Zee. Wie bij TUI een vakantie in Cala Tarida boekt verblijft in een luxe 5 sterren SENSATORI hotel direct aan het strand, dus zet je slippers maar vast klaar. Overigens verblijf je tijdens de zonvakantie op basis van All Inclusive, dus niet alleen een snorkel huren is gratis, maar ook alle hapjes en drankjes kosten je niks extra.

De hele dag feesten op Ibiza

In de avonduren hoef je je op Ibiza niet te vervelen. Dit feesteiland kent vele discotheken en openluchtfeesten waar beroemde dj's de sfeer bepalen met hun beats. Wie tijdens een vakantie in Cala Tarida een nacht wil doorhalen moet in Playa d'en Bossa zijn. Deze stad ligt op zo'n 20 minuten rijden van het 5 sterren hotel in Cala Tarida en staat bekend om de vele uitgaansgelegenheden. Vooral het luxe Ushuaïa hotel is the place to be om het feestgedruis van Ibiza mee te maken. In de Beach Club kun je in de vroege middag al genieten van muziek van Armin van Buuren of Afrojack. 's Avonds wacht de dansvloer rondom het hotel. Niet zo'n feestbeest? Dan biedt het zwembad bij het rustige hotel in Cala Tarida uitkomst.

Bekijk alle vakanties Cala Tarida (1)