Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Mijas

Boek je een vakantie Mijas aan de Spaanse Costa del Sol, verheug je dan op een combinatie van zon, strand, schilderachtige dorpjes en historische steden. Smul van de lekkerste tapas en breng je dagen luierend door op het La Cala strand. Liever op de culturele toer? Breng een bezoek aan het ‘kleine broertje’ van Mijas, Mijas Pueblo. De smalle straatjes en witte huisjes vormen een idyllisch decor tijdens je vakantie in Andalusië.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Mijas vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Ontdek Mijas Costa en Mijas Pueblo

Op zonvakantie naar de Spaanse Costa del Sol, maar geen zin in overvolle stranden? Dan moet je in Mijas zijn. Dit plaatsje aan de Spaanse Costa del Sol bestaat uit twee delen: Mijas Costa, het strandgedeelte dat grenst aan Fuengirola, en Mijas Pueblo, het hoger gelegen gedeelte van het dorp. Zin om te zonnen en te relaxen op het strand? Dan moet je in Mijas Costa zijn. Spreid je handdoek uit op het La Cala strand en geniet van het uitzicht op de prachtige kustlijn. Liever even de benen strekken tijdens je vakantie in Mijas? Klim dan omhoog en neem een kijkje in Mijas Pueblo. Het idyllische centrum van dit dorpje laat zich kenmerken door talloze traditionele witte huisjes en smalle straatjes waar je heerlijk kunt rondstruinen.

De mooiste vergezichten van Andalusië

Naast het heerlijke strand en het gemoedelijke centrum van Mijas Pueblo is er nog een reden waarom een bezoek aan Mijas niet mag ontbreken tijdens een rondreis ‘langs de witte dorpen’ van Andalusië, namelijk het prachtige decor. Het hooggelegen Mijas Pueblo biedt een adembenemend uitzicht op het bergachtige achterland en de Sierra de Mijas. Hier maak je gegarandeerd de mooiste vakantiefoto’s tijdens je vakantie in Andalusië.

Bekijk alle vakanties Mijas (6)