Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Novo Sancti Petri

Vakantie Novo Sancti Petri

  1. Vakantie
  2. Spanje
  3. Andalusië
  4. Costa de la Luz
  5. Novo Sancti Petri

In alle rust genieten van de gouden stranden aan de Spaanse Kust? Dan zit je goed tijdens een vakantie Novo Sancti Petri. Deze badplaats ligt aan de Costa de la Luz in het zuiden van Spanje. Zonnen doe je hier op het goudkleurige Playa de la Barossa aan de voet van de golven van de Atlantische Oceaan. Sla ook eens een balletje op de 36-holes golfbaan voordat de tapasbarretjes op de Paseo Maritimo wachten.

Vakantie Novo Sancti Petri
Bekijk alle vakanties Novo Sancti Petri (5)

Appartement Novo Sancti Petri

Op zonvakantie naar Andalusië en alle gemakken van een hotel én de vrijheid van een appartement? Kies dan bij TUI voor het Aparthotel Las Dunas in Novo Sancti Petri. Het appartement wordt slechts door de duinen gescheiden van het brede zandstrand Playa de la Barrosa aan een helderblauwe zee. Daarnaast zijn er 2 zwembaden en een kinderbad die gelegen zijn in een mooie aangelegde tuin. Of je nu houdt van de rustige sfeer in het appartementencomplex of liever 'Buena vida' op het strand ervaart, er is voor ieder wat wils tijdens een vakantie in Novo Sancti Petri.
Op de wandelpromenade Paseo Maritimo langs het strand vind je dagelijks live muziek en speeltoestellen voor de kinderen. ’s Avonds heb je hier het mooiste uitzicht op de zonsondergang boven de Atlantische Oceaan. Maar niet voordat je hebt genoten van Salmojero (koude soep) en churros in het à la carte restaurant dat behoort bij het appartement in Novo Sancti Petri.

Bekijk alle appartementen Novo Sancti Petri (1)

Een rustige zonvakantie in Novo Sancti Petri

Witte huizen, groene golfbanen en gouden stranden vormen het decor in het Spaanse Novo Sancti Petri. In deze badplaats aan de zuidelijke Costa de la Luz kunnen actievelingen en rustzoekers hun hart ophalen. Vooral op het 6 kilometer lange Playa de la Barossa is er altijd wel een plekje te vinden om van de zon te genieten. Afkoelen doe je tijdens de vakantie Novo Sancti Petri door het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan in te plonsen. Al kan dat natuurlijk ook in het zwembad bij het luxe hotel van TUI. Het hotel staat ook direct aan de gezellige Paseo Maritimo waar je ’s avonds bij een van de barretjes van Spaanse tapas kunt smullen. ¡Buen provecho!

Golfen met een view

Kun je maar moeilijk stilzitten tijdens de vakantie? Dan bieden de golfbanen uitkomst tijdens een vakantie Novo Sancti Petri. Vooral de 36-holes golfbaan van ‘Golfclub Novo Sancti Petri’ zorgt voor een actieve dag vol vermaak. Op deze golfbaan zijn de holes gebouwd rondom een meer en zorgen de kurkeiken voor een serene sfeer. Het uitzicht op de golven van de Atlantische Oceaan maakt het decor compleet. Nog nooit een balletje geslagen? Dan is het goed om te weten dat het oefenterrein van de golfbaan tot de beste van heel Spanje behoort. Na de actieve dag kun je in het luxe hotel van TUI de spa opzoeken en een avondje ontspannen.

Bekijk alle vakanties Novo Sancti Petri (5)