Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Palamos

Geniet van het warme weer in Noord-Spanje, van de zon en het strand tijdens je vakantie in Palamos. Kom tot rust op je handdoek aan het strand of zwembad wanneer de kinderen met hun snorkelset de onderwaterwereld van de Middellandse Zee verkennen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het oude centrum met smalle steegjes, de oude vissershaven en de gotische kerk Santa Maria.

Ontdek Spaans vissersdorp Palamos

Geniet van het heerlijke weer tijdens je vakantie in het visserdorpje Palamos. Hier, aan de noordoostelijke kust van Spanje, kom je heerlijk tot rust op de camping van TUI. Vanuit de stacaravan loop je zo naar het strand waar je vanaf je handdoek een prachtig uitzicht hebt over de heldere Middellandse Zee. Terwijl je geniet van de zonnestralen op je huid pakken de kinderen hun snorkel uit de tas en gaan eropuit om de onderwaterwereld te bewonderen. Neem na afloop een kijkje in de haven Palamos. Hier liggen de traditionele vissersboten die de vangst van de dag binnenbrengen. Wandel je hierna door naar een van de restaurants aan de boulevard om die te proeven. Schuif je hier aan om te smullen van een typisch Spaanse Paella? Of steek terug op de camping de barbecue aan.

Cultuur snuiven in Palamos

Om van je vakantie in Palamos een actieve vakantie te maken kun je ervoor kiezen om een wandeling of fietstocht te maken langs rotsige baaien en prachtige stranden. Maak een middag vrij om het visserijmuseum, het 'Musea de la Pesca', te bezoeken in de haven. Hier kun je exposities bewonderen over de geschiedenis van de visserij aan de Costa Brava. Naast de oude vissershaven is het zeker de moeite waard om eens door de smalle steegjes van het centrum van Palamos te lopen, de gotische kerk van Santa Maria te bewonderen en de oude verdedigingswerken die Palamos vroeger beschermden te bekijken. Kortom, genoeg te beleven in dit gezellige dorpje!

Bekijk alle vakanties Palamos (1)