Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Puerto de Sóller

Vakantie Puerto de Sóller

  1. Vakantie
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Puerto de Sóller

Tijdens een vakantie in Puerto de Soller ervaar je het rustige eilandleven van Mallorca. De grootste troef van deze plaats aan de zonnige westkust is de haven die wordt omringd door het Tramuntana gebergte en de blauwe Middellandse Zee. Plof neer op een terrasje en geniet van het kleurrijke uitzicht, terwijl je smult van de lekkernij ensaimada. Voor een dagtrip pak je de eeuwenoude tram naar Sóller. De rit is al een ervaring op zich!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Puerto de Sóller vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Vakantie Puerto de Sóller
Bekijk alle vakanties Puerto de Sóller (3)

Vakantie op het 'andere Mallorca'

Zodra het Tramuntana gebergte na circa twee uur vliegen in zicht komt, kan de vakantie in Puerto de Soller beginnen! Bij aankomst zal de authentieke uitstraling je meteen opvallen. Niet voor niets wordt Puerto de Soller ook wel het ‘andere Mallorca’ genoemd. Slenterend door de smalle steegjes van het oude deel van het centrum krijg je al een idee van het echte Spaanse eilandleven. Mensen genieten hier van het leven en dat is te merken: de huizen zijn versierd met de mooiste bloemen en de terrassen zitten vol met een mengeling van locals en toeristen. De haven ligt vlak bij het hotel van TUI en is een fijne locatie voor een wandeling en om even van het uitzicht te genieten. De luxe jachten en kleurrijke vissersbootjes steken mooi af tegen de azuurblauwe Middellandse Zee en het witte zandstrand. De vuurtoren maakt het pittoreske plaatje compleet.

Legendarische tramrit naar Sóller

Er op uit? Pak dan vanuit Puerto de Soller de Tranvía de Sóller naar Sóller. Deze legendarische houten tram is nog steeds niet te stoppen en na zo’n 20 minuten durende rit langs het strand en sinaasappelboomgaarden slenter je door de typisch Spaanse straatjes in het centrum van Sóller en verbaas je over de historische huizen en prachtige kerken. Het pronkstuk van de Spaanse stad is de barokke kerk Sant Bartomeu op Plaça Constitució. Kenmerkend is het grote roosvenster op de sierlijke voorgevel van de kerk en het prachtige interieur. Rondom de kerk bast het van de terrasjes, waar je geniet van Sangria en Spaanse tapas. Proef hier zeker lokale lekkernijen als ensaimada en sinaasappelijs. Wat smullen tijdens je vakantie in Puerto de Soller!

Bekijk alle vakanties Puerto de Sóller (3)