Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Vera

De Spaanse badplaats Vera is geliefd bij rustzoekers en naturisten die willen luieren onder de zon. Vera ligt aan de Costa de Almería en straalt dankzij de smalle straatjes en tapasbarretjes een typisch Spaanse sfeer uit. Maar tijdens een vakantie Vera draait het vooral om het gouden strand aan de Middellandse Zee. Je kunt met TUI zelfs verblijven in een naturistenhotel aan het naaktstrand.

Zonnen in Vera, ook voor naturisten

Tijdens een vakantie Vera draait het allemaal om zonnen op een gouden zandstrand en flaneren door een authentiek stadje. Vera is een nog grotendeels onbekende badplaats aan de Costa de Almería in het zuiden van Spanje. Omdat massatoerisme hier niet bestaat is Vera een ideale pek voor rustzoekers. Bij TUI verblijf je tijdens de zonvakantie in een luxe hotel aan het strand. De tapasbarretjes, waar je ook cocktails haalt, en het diepblauwe water van de Middellandse Zee zorgen voor verkoeling. Overigens is Vera wel bekend bij naturisten. De badplaats heeft een enorm groot naaktstrand waar zelfs naturistenhotels aan staan. Bij TUI kun je in zo’n hotel verblijven en de badkleding thuis laten.

Sfeer proeven in ‘Vieja’ Vera

Zodra de avond valt is het historische centrum van Vera een bezoek waard. Vera straalt dankzij het kerkplein, de smalle steegjes en de historische panden een typisch Zuid-Spaanse sfeer uit. Tijdens een vakantie Vera kun je op je gemak door de smalle straatjes flaneren en bij een van de terrasjes smullen van de Spaanse keuken. Overigens wordt er in Vera iedere week een markt georganiseerd rondom Plaza Mayor waarbij lokale boeren onder andere kaas, brood en ham aanbieden. Wandelen was nog nooit zo lekker. Ben je in september op vakantie in Vera? Dan kun je niet om de Fería heen. Kermis, optochten, vuurwerk en wijn zorgen voor een onvergetelijke feestweek.

Bekijk alle vakanties Vera (1)