Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Sulden am Ortler

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport Sulden am Ortler skiën je van torenhoge bergen die in de zomermaanden geliefd zijn bij fietsliefhebbers. Skigebied Ortler ligt in het noorden van Italië en herbergt drieduizenders zoals de Otler en de Stelvio. Ondanks de hoogte liggen er vooral blauwe pistes. Ideaal voor beginnende skiërs. Opwarmen kan aan het eind van de dag in de sauna. Of met een heerlijke pizza.

Skiën van populaire fietsbergen in Italië

3.000 meter hoge bergen omringen je tijdens een wintersport Sulden am Ortler. De naam zegt het al, maar bij TUI verblijf je in het Italiaanse dorp Sulden aan de voet van de Ortler. Al kun je ook verblijven in het dorpje Prato allo Stelvio aan de Stelvio. Beide bergen zijn imposant en in de zomermaanden geliefd bij fietsers. Zodra de eerste laag sneeuw is gevallen komen de skiërs tevoorschijn. Skigebied Ortler heeft meer dan 60 kilometer aan pistes waarvan het merendeel blauw van kleur is. Laat je door de hoogte niet afschrikken; beginners kunnen hier prima terecht.

Oog in oog met ijsmummie Ötzi

Na een romantische fakkeltocht door de besneeuwde bergwereld van Zuid-Tirol smullen van een Italiaanse pizza; het is een van de voordelen van een wintersport Sulden am Ortler. En omdat het skigebied in Italië op de grens met Zwitserland ligt smul je niet alleen van de Italiaanse keuken. In het luxe hotel van TUI kun je tijdens het diner zomaar van een raclette proeven. Warm daarna op in de sauna of zet koers naar de middeleeuwse stad Bolzano voor een bezoek aan de ijsmummie Ötzi in het archeologisch museum.

Bekijk alle Wintersport vakanties Sulden am Ortler (2)