Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Val Senales

Inclusief 6-daagse skipas

Voor een romantische wintersport waar het om schilderachtige uitzichten en rust draait is Val Senales de perfecte bestemming. Dit sneeuwzekere gletsjergebied ligt in de Italiaanse Dolomieten, op korte afstand van de grens met Oostenrijk. De 3.100 meter hoge Schnalstaler gletsjer, de besneeuwde dennenbomen en de rodelbaan zorgen voor heel wat pret tijdens de wintersport Val Senales. Om de 35 kilometer aan pistes niet te vergeten.

Wintersport Val Senales

Romantiek en rustig Val Senales

Rustig, afwisselend en enorm sneeuwzeker kun je een wintersport Val Senales wel noemen. Het romantische gletsjergebied ligt in de Italiaanse Dolomieten, net over de grens met Oostenrijk. Ondanks de goede bereikbaarheid, de zonnige ligging en het pittoreske landschap is Val Senales grotendeels onontdekt. Voor rustzoekers is het dan ook een ideale wintersportbestemming. Zie je het al voor je dat je tijdens het ontbijt van vers gezette cappuccino geniet en buiten de Schnalstaler gletsjer ziet pronken? Samen met de besneeuwde dennenbomen is het uitzicht schilderachtig.

Skiën van de Schnalstaler gletsjer

Natuurlijk kom je tijdens een wintersport Val Senales voor het skiën. En met de gratis skipas van TUI kun je na het opdrinken van die cappuccino zo de pistes op. Pak de oude stoeltjeslift, maak een tussenstop bij de rodelbaan, en laat je vervolgens verder omhoog brengen naar twee steile rode pistes. Al kun je vanuit Val Senales ook de moderne gondel pakken en van de 3.100 meter hoge gletsjer naar beneden skiën. In totaal ligt er 35 kilometer aan pistes voor je klaar, die zowel blauw en rood als zwart van kleur zijn. Eenmaal beneden komt de geur van verse pasta je al tegemoet. In het familiehotel van TUI kun je dan ook zo aanschuiven en genieten van de Italiaanse keuken.