NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Skigebied Defereggental

Inclusief 6-daagse skipas

In het hart van het Oostenrijkse Nationaal Park Hohe Tauern is skigebied Defereggental de ideale plek voor een rustige wintersport. De 70 kilometer aan loipes liggen verspreid door de romantische bossen en ook op de 18 kilometer aan pistes is het rustig. En dan is er ook nog de 2,8 kilometer lange rodelbaan die voor pret zorgt. Ontspannen doe je tijdens de wintersport Skigebied Defereggental in het All Inclusive hotel van TUI.

Wintersport Skigebied Defereggental

Winterpret in Nationaal Park Hohe Tauern

Voor een rustige wintersport in Oostenrijk ben je in skigebied Defereggental aan het juiste adres. De regio ligt namelijk middenin het uitgestrekte Nationaal Park Hohe Tauern met zijn sprookjesachtige bossen en steile bergen. 70 kilometer aan langlaufloipes liggen verspreid door het park en laten je kennis maken met de natuur. En misschien ook wel met de 'Großen Fünf' (lammergier, steenarend, steenbok, vale gier en gembok). Maar tijdens een wintersport Skigebied Defereggental kun je natuurlijk ook de latten onderbinden om te skiën. 18 kilometer aan afwisselend pistes liggen klaar op de 3.000 meter hoge Großer Lepples Kofl. Vergeet niet om op de top van deze berg een pauze in te lassen, want het uitzicht op de Mölltaler Gletsjer is indrukwekkend.

Avontuur op de Rodelbahn Alpe Stalle

Bij TUI zal het je tijdens de wintersport Skigebied Defereggental aan niks ontbreken. Je verblijft in het dorp St. Jakob im Defereggen namelijk in een luxe All Inclusive hotel. Ontbijten met warme kaiserbroodjes, smullen van kaiserschmarrn bij de lunch en als diner gezellig met z’n allen aan de kaasfondue. En dan kun je tussendoor ook opwarmen met schnaps. Of in de sauna en het binnenzwembad. Zo heb je wel genoeg energie om aan het eind van de dag de 2,8 kilometer lange ‘Rodelbahn Alpe Stalle’ te bedwingen. Deze natuurrodelbaan begint op een hoogte van 1.750 meter hoogte en kronkelt via de besneeuwde bossen naar beneden. Een avontuur voor jong en oud!