Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Skigebied Rauristal

Inclusief 6-daagse skipas

Wintersportliefhebbers zet je schrap want Rauristal is misschien wel precies wat je zoekt. Het gebied heeft 32 kilometer aan veelzijdige pisten met een prachtig uitzicht over het magische witte landschap van het Hohen Tauren gebergte. Na een dag op de latten vind je de nodige familiepret tijdens een ritje op de 5 km lange rodelbaan. Wie is het snelst tijdens een wintersport Rauristal?

Populaire bestemmingen

Magisch gebied Rauristal

32 kilometer aan pisten en de hoogste berg van Oostenrijk en je hebt een succesvolle wintersportbestemming. Beleef het Hohen Tauren gebergte op de latten en scheur over een veelzijdigheid aan blauw, rode en zwarte pistes. Het Oostenrijkse Skigebied Rauristal is een uitdaging voor de gevorderde skiër maar ook de ongeoefende skiër kan hier terecht. Geluk heb je want vanaf de hooggelegen pisten van wel 2200m neem je een prachtig uitzicht mee van een wit, magisch landschap. Ben je toch wat vermoeid geraakt na een dag op de latten? Het appartement van TUI ligt op loopafstand van de skiliften en daar staat een heerlijke massage te wachten.

Rodelen in Rauris

Wil je de planken een dag in het hotel van TUI laten staan? Het skigebied heeft niet alleen charmante pistes maar er is ook de mogelijkheden voor de nodige familiepret. Ga rodelend van de 5 km verlichte natuurrodelbaan ‘Kolm Saigurn’ en sluit de dag af met een glaasje glühwein om weer warm te worden. De baan is ook open in de avond dus ook ideaal om te bezoeken als je een dagje op de latten niet wil missen tijdens een wintersport Rauristal.

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Rauristal (1)