Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Skigebied Sölden - Hochsölden

Inclusief 6-daagse skipas

Feesten en skiën. Je doet het tijdens een wintersport in skigebied Sölden-Hochsölden. En dat met uitzicht op de Big 3, de Gaislachkogl, Tiefenbachkogl en Schwarze Schneide, van Oostenrijk. Deze 3.000 meter hoge bergen omringen de 144 aan pistes, maar ook het spectaculaire snowpark én de hippe uitgaansgelegenheden in Sölden. Bijkomen doe je in de spa bij het luxe hotel van TUI.

Wintersport Skigebied Sölden - Hochsölden
Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Sölden - Hochsölden (9)

Skiën tussen de Big 3 van Oostenrijk

Tussen de Oostenrijkse Big 3 skiën en feesten; je doet het tijdens een wintersport in skigebied Sölden-Hochsölden. Het bruisende skigebied ligt bij de bergen Gaislachkogl, Tiefenbachkogl en Schwarze Schneide en die zijn alle drie hoger dan 3.000 meter. Tijdens het skiën van de 144, voornamelijk blauwe en rode pistes, is het uitzicht dan ook indrukwekkend. Na de pret in de sneeuw gaat het vermaak verder in de discotheken en cafés in Sölden. Dit dorp wordt niet voor niks het ‘Ibiza van de Alpen’ genoemd.

De pistes van skigebied Sölden-Hochsölden

Een kingsize appartement met bergzicht of een luxe hotel direct aan de piste; tijdens een wintersport in skigebied Sölden-Hochsölden kies je zelf in welke accommodatie je verblijft. Na het ontbijt met kaiserschmarrn en kersen ski je zo de 70 kilometer aan blauwe pistes, de 45 kilometer aan rode pistes en 29 kilometer aan pistes tegemoet. Al kun je in het rustig gelegen hotel in het dorp Längenfeld ook de hele dag relaxen in de sauna. Zijn de kinderen mee op wintersport in Oostenrijk? Zet dan koers naar de top van de Gaislachalm en zoef in de 5 kilometer lange natuurrodelbaan helemaal naar beneden.

Spectaculaire feesten

Wist je dat freestylers zich ook prima zullen vermaken tijdens een wintersport in skigebied Sölden-Hochsölden? In Sölden ligt namelijk het Area 47 Snowpark met hoge kickers, rails in allerlei lengtes en boxes in vele formaten. Het is dé plek om de freestylers spectaculaire stunts te zien uitvoeren. Opwarmen doe je vervolgens met schnaps op een van de terrassen. Schrik niet als in de loop van de dag de muziek steeds harder wordt gezet. Sölden heeft hippe après-ski hutten waar je de nacht kunt doorhalen op muziek uit de Top40. En dat begint al in de namiddag, dat wordt feesten!

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Sölden - Hochsölden (9)