Curaçao-Amsterdam vanaf ANG 1050,-

Vanaf ANG 1050,- per persoon voor een retourvlucht

Boek nu je ticket

Bonaire-Amsterdam vanaf € 499,-

Vanaf € 499,- per persoon voor een retourvlucht

Boek nu je ticket

Weer op reis met een grote glimlach

Hier vind je meer informatie over de veranderingen voor je reis. Bij het boeken en voor vertrek, maar ook op de luchthaven en tijdens je vlucht. We kijken er naar uit om deze zomer weer samen te vliegen! Ontdek alle maatregelen in onze video. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt, dus zorg dat je deze pagina’s regelmatig in de gaten houdt.

Lees alle informatie
Luchthaven maatregelen

HATO Airport

Op HATO Airport zijn aangepaste regels van toepassing. Lees kort voor vertrek alles zorgvuldig door om niet voor verrassingen te komen staan.

Lees alle informatie

Koningin Beatrix Airport

Op Koningin Beatrix Airport zijn aangepaste regels van toepassing. Lees kort voor vertrek alles zorgvuldig door om niet voor verrassingen te komen staan.

Lees alle informatie

Flamingo Airport

Op Flamingo Airport zijn aangepaste regels van toepassing. Lees kort voor vertrek alles zorgvuldig door om niet voor verrassingen te komen staan.

Lees alle informatie

Goed voorbereid op reis en de veelgestelde vragen

Het is nu belangrijker dan ooit om goed voorbereid op reis te gaan en op de hoogte zijn van alle geldende maatregelen. Lees de informatie van de overheid door voor vertrek. Lees hier de informatie van de Overheid van Curacao - Overheid van Aruba - Overheid van Bonaire

De Curaçaose overheid houdt onder andere de reisadviezen voor de toegestane reisbestemmingen bij via deze pagina.
Veelgestelde vragen over vliegreizen naar Nederland lees je hier.

Aanpassing in Nederland

Ook in Nederland zijn corona maatregelen van kracht. TUI heeft deze voor je op een rijtje gezet. Lees hier de nieuwe regels.

Dreamliner

Je vliegt naar Nederland met de ultramoderne Dreamliner. Aan boord van de Dreamliner zijn er drie verschillende (service) concepten; Economy, Comfort en Deluxe. Het serviceconcept bij Economy en Comfort is gelijk, hier is alleen een verschil in beenruimte. Wordt luxe meer op prijs gesteld dan biedt TUI ook Deluxe aan. Deluxe biedt een luxe stoel, meer beenruimte en een uitgebreide service.

Zitcomfort en service

Service met een smile! Met de services van TUI ga je goed voorbereid op vakantie. Passagiers aan boord ontvangen dezelfde service als op de andere long haul bestemmingen, namelijk maaltijdservice, snackservice en soft drinks naar keuze. Is er vraag naar een speciale maaltijd of dieet, bijvoorbeeld vanwege medische of religieuze redenen? Dit is geen probleem bij TUI. Geef dit kosteloos aan ons door en wij zorgen voor een aangepaste maaltijd.

Verschillende services voor verschillende wensen. De extra services kun je gemakkelijk, volledig en snel online of via het reisbureau boeken. Je stelt jouw eigen vliegticket samen en betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Kijk hier voor alles over online inchecken, stoelreservering, extra bagage en maaltijdreservering.

Zitcomfort en service op vluchten van TUI fly naar Schiphol

Deluxe

  • Luxe stoel
  • Meer beenruimte
  • Een uitgebreide service
Boek jouw zitcomfort & service

Comfort

  • Maar liefst 78 cm beenruimte
  • Online inchecken 24 uur voor vertrek
  • Maaltijden met drankjes en snack inbegrepen
Boek jouw zitcomfort & service

Economy

  • Online inchecken 24 uur voor vertrek
  • Maaltijden met drankjes en snack inbegrepen
  • Persoonlijk Entertainment Programma
Boek jouw zitcomfort & service

Maak een afspraak bij jouw TUI Winkel

De vluchten naar Schiphol Amsterdam en andere Europese bestemmingen gaan weer starten. Het boeken van je vliegticket is weer mogelijk in de TUI winkel, maar nog wel op afspraak. Klik hieronder op een TUI reisbureau naar keuze om een datum en tijdstip te kiezen voor je bezoek aan de winkel of het maken van een afspraak voor beeldbellen.

TUI Reisbureaus

Aruba Oranjestad

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:00 uur

Aruba Oranjestad

Curaçao Willemstad

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 16:00 uur

Curaçao Willemstad

Curaçao Hato

Openingstijden: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16:00 - 20:00 uur Woensdag: gesloten Zondag van 11:00 - 20:00 uur

Curaçao Hato

Plan een afspraak voor je bezoek

We kunnen per dag een maximaal aantal mensen ontvangen. Uiteraard op de gepaste afstand van 2 meter en met de noodzakelijke hygiënische voorzorgsmaatregelen. Dit noemen we een ‘gesloten deurbeleid’.