COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

De versoepelde omruilgarantie

De situatie verandert bijna elke dag, ook voor ons, en daarom willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen. Daarom mag je bij ons je zomervakantie kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld naar een later moment of je kiest zelfs een andere bestemming.

Dit zijn de mogelijkheden

  • Pas je vertrekdatum aan
  • Verander je bestemming
  • Wijzig je reisgezelschap

Meestgestelde vragen

Hoe kan ik mijn vakantie omruilen?

Heeft u geboekt via TUI.nl of ons Customer Service Center? Neemt u dan contact met ons op via 088-0885885. We maken de omboeking dan graag voor u in orde. Heeft u geboekt bij een ANVR aangesloten reisbureau of een zelfstandig reisadviseur, neemt u dan contact met hen op om uw omboeking te regelen. 

Tot wanneer kan ik gebruik maken van deze versoepelde omruilgarantie?

De huidige voorwaarden van de versoepelde omruilgarantie zijn geldig tot en met 31 augustus 2020.

Stel ik zou vertrekken op 1 augustus...

Je kunt nu je zomervakantie omruilen of nog wachten tot 7 dagen voor vertrek.*

* Voor Rondreizen en Riviercruises geldt omruilen mag tot 21 dagen voor vertrek. De omruilgarantie is niet van toepassing op riviercruises met vertrek in juli 2020.

Stel ik zou vertrekken op 20 september 2020

Je kunt nu je zomervakantie omruilen of nog wachten tot en met 31 augustus 2020.*

* Voor Rondreizen en Riviercruises geldt omruilen mag tot 21 dagen voor vertrek. 

Welke vakantie kan ik omruilen?

Elke vlieg-, autovakantie, citytrip, rondreis en riviercruise met een vertrekdatum voor 31 maart 2021. De nieuwe vertrekdatum van de omgeboekte reis kan later in het zomerseizoen, het najaar of in de winter zijn of in het zomerseizoen van 2021 vanaf het moment dat deze periode boekbaar is.

Weer op vakantie met een grote glimlach

Samen uit, samen thuis

Ook als je deze zomer nog weg wil, kun je bij ons terecht. De keuze is op dit moment wellicht wat kleiner, maar we bieden nu alleen reizen aan waar we helemaal achter staan. Wat we samen doen om weer veilig en onbezorgd op reis te gaan en een actueel overzicht van bestemmingen waar je deze zomer al naar toe kan vind je hier.

Bekijk bestemmingen