Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!
Vakantie Franche-Comte

Algemene informatie over Franche-Comte

France-Comte is een regio in Oost-Frankrijk en ligt tussen de Vogezen en de Jura. De regio is weer onderverdeeld in vier departementen, namelijk Doubs, Jura, Haute-Saône en het Territoire de Belfort. France-Comte bevat prachtige berglandschappen. Houdt u van wandelen tussen de ongerepte natuur met veel meren, watervallen, bronnen en rivieren, dan moet u beslist naar France-Comte. Voor de echte natuurliefhebber is dit een perfecte locatie!

Beziens- & wetenswaardigheden van Franche-Comte

Bezienswaardigheden

In France-Comte bent u nooit uitgekeken! Voor de echte wijnliefhebber is het stadje Arbois een aanrader. Arbois is omgeven door wijngaarden en hier wordt dan ook zeer unieke wijn gemaakt. Bezoek ook de prachtige lichtshow in de grot met de grootste ondergrondse zaal van Frankrijk, de Gouffre de Poudrey. Het noordelijkste deel van France-Comte, Haute-Saône, staat bekend om zijn mooie bosgebied. Hier kunt u prachtige wandelingen maken.


Cultuur van Franche-Comte

Algemeen

In France-Comte kunt u zich prima vermaken als cultuurliefhebber. Er zijn volop musea en kastelen om te bezoeken.


Natuur & klimaat van Franche-Comte

Natuur

Genieten van de meren, watervallen, bronnen, rivieren en het Franse berglandschap. In France-Comte zijn alle ingrediënten voor een prachtige natuur aanwezig.

Flora en Fauna

Overal in France-Comte is een variatie aan flora en fauna te vinden. Van bosbessen, gentianen en zonnedauw tot vingerhoedkruid en valkruid.


Terug naar boven

Foto's Vakantie Franche-Comte

Foto 15 van 15
Alle resultaten vakantie naar Franche-Comte Toon alle resultaten in Franche-Comte
Vr 27 aug 2021 (3 dagen)
Eigen vervoer
Logies ontbijt
219,- per persoon
Bekijk
Alle resultaten vakantie naar Franche-Comte Toon alle resultaten in Franche-Comte