Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?
Je kunt online betalen met iDEAL, creditcard of Bancontact/Mister Cash of een digitaal voucher via Mijn TUI
De creditcard hoeft voor de betaling niet op naam van de hoofdboeker te staan. Let op. Voor  sommige extra's  is een creditcard op naam van de hoofdboeker wel verplicht.

Voor meer informatie over het inwisselen van een digitaal voucher kun je terecht op de informatiepagina Corona-voucher.

Een bankoverschrijving kan alleen buiten 14 dagen voor vertrek. Deze betaling doe je ten name van TUI Nederland o.v.v. het boekingsnummer bij de omschrijving, dit en onze bankgegevens vind je op de factuur. Houd rekening met de verwerkingstijd van enkele dagen.
Ook is het mogelijk om met pin of creditcard te betalen in één van onze TUI winkels of bij het reisbureau waar de boeking is gemaakt. Contant betalen kan alleen in overleg met de winkel maar heeft niet onze voorkeur i.v.m. de veiligheid van onze medewerkers.

Een geslaagde betaling in een van de TUI winkels, bij de TUI mobiele reisadviseur of een online betaling met iDEAL, creditcard of Bancontact/Mister Cash is binnen enkele minuten zichtbaar in Mijn TUI.

Houd rekening met extra kosten bij betaling met een American Express creditcard.

Losse TUI vliegtickets met vertrek vanaf 8 november 2021
Voor losse TUI vliegtickets met vertrek vanaf 8 november 2021 is het niet mogelijk een bankoverschrijving te doen. Deze vliegtickets moeten meteen bij boeking betaald worden.

Momenteel is het niet mogelijk om de betaling per pin of creditcard te voldoen in één van onze TUI Winkels. Bij een boeking via één van onze TUI winkels moet de betaling binnen 24 uur na boeking betaald te worden via Mijn TUI.

Op dit moment is het niet mogelijke een betaling te doen met een American Express creditcard.

Is je vraag hiermee beantwoord?

Veelgestelde vragen over je geboekte vakantie en corona lees je op onze corona informatiepagina.

Meer informatie over het aanbod en onze corona maatregelen lees je hier.