Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Adults Only Italië

Samen met je partner tot rust komen en genieten van la dolce vita gaat wel lukken in een Adults Only Italië. Uitslapen zonder gewekt te worden door kinderen, geen geknoei aan tafel en net een wijntje te veel drinken; zo hoort een vakantie te zijn. TUI heeft door heel Italië hotels voor alleen volwassenen op de mooiste locaties. Zo kun je zwemmen met uitzicht op het Gardameer of badderen in warmwaterbronnen in Toscane.

Adults Only Italië
Bekijk alle vakanties Italië (4)

Adults Only in schilderachtig Toscane

Lekker lang uitslapen, geen geknoei met spaghetti, en ’s avonds een extra wijntje drinken. Een Adults Only in Italië heeft zo zijn voordelen. Laat de kinderen thuis en kies bij TUI voor een romantische vakantie in het land van la dolce vita. Door heel Italië staan hotels voor alleen volwassenen waar je van elkaar en van de rust kun genieten. Wat dacht je van het luxe Adults Only hotel in Montecatini Terme? Dit kuuroord in Toscane is de ideale uitvalbasis voor een vespatour langs de glooiende wijngaarden. Of voor een baddersessie in de warmwaterbronnen van de stad.

Limoncello aan het Gardameer

Ook aan het populaire Gardameer is het goed toeven in een Adults Only Italië. Hier geen rondrennende kinderen die het meer in willen springen, maar rust en schoonheid. Niet alleen in het hotel zelf, maar ook in de directe omgeving. Zo wordt het 4 sterrenhotel in Limone sul Garda omringd door geurige olijfbomen en citroenboomgaarden. Dit is niet voor niks dé stad van de limoncello. Zie je jullie samen al aan de rand van het zwembad liggen met een glaasje limoncello op tafel? Het uitzicht op het diepblauwe water van de Gardameer zorgt voor een romantische achtergrond.

Bekijk alle vakanties Italië (4)