COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Lazio

Vakantie Lazio

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Lazio

Het beste van wat Italië te bieden heeft ontdek je tijdens een vakantie Lazio. In deze streek ligt niet alleen de hoofdstad Rome, maar vind je ook goudkleurige stranden langs de Middellandse Zee. Lazio is dan ook een perfecte bestemming voor zowel cultuurliefhebbers als zonaanbidders. Kies bijvoorbeeld voor een dagje strand bij de havenstad Ostia Antica. Of tour met een vespa langs de schatten van Rome.

Met de Vespa door Rome

Voor een culturele vakantie in Italië is Lazio ´the place to be´. Dat komt vooral omdat hoofdstad Rome in deze streek ligt. Kies bij TUI voor een hotel in Rome of ga kamperen op een camping aan de rand van de stad. Als je dan een vespa huurt ben je zo in het historische centrum. Cross langs het beroemde Colosseum, de Trevifontein en het Vaticaan. En bewonder in de Sixtijnse kapel de kleurrijke plafond- en muurschilderingen. Bijkomen doe je ’s avonds bij een van de pizzeria’s of terrasjes die Rome rijk is. Met een pizza op tafel en een glas wijn voor je neus is de vakantie Lazio compleet.

Zon, zee, strand & historie

Kamperen bij zee en een historische stad? Boek bij TUI dan een vakantie Lazio en reis af naar een 4 sterrencamping in Ostia Antica. De naam zegt het al een beetje, maar deze havenstad komt uit de Romeinse Tijd en is dan ook met recht antiek te noemen. Vooral de thermale baden, het amfitheater en de mozaïeken in Parco Archeologico di Ostia Antica zijn indrukwekkend en historisch. Na een ochtendje cultuur snuiven kun je op het strand aan de Middellandse Zee bijkomen onder de zon. Voor de ingang van de luxe camping in Italië stopt een shuttlebus die je van en naar het strand brengt. Je bent er zo.

Bekijk alle vakanties Lazio (52)