Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

All Inclusive Chersonissos

Vlieg naar het bruisende Kreta en geniet van een All Inclusive Chersonissos. De meest hippe badplaats van het eiland heeft niet alleen goudgele stranden en een zwoel nachtleven, ook het Star Beach Waterpark trekt heel wat toeristen. Bij TUI kun je in dit waterpark verblijven in een luxe hotel en de hele dag door van de glijbanen sjezen. Met gratis ijsjes tussendoor. ’s Avonds zorgen de zeepparty’s voor vertier.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Chersonissos vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

All Inclusive Chersonissos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle All Inclusives Chersonissos (10)

Een luxe zonvakantie op Kreta

De hele dag door smullen van Griekse mezzes en dat in een hippe badplaats. Zo ziet een All Inclusive Chersonissos er ongeveer uit. De meest bruisende badplaats van het Griekse eiland Kreta trekt heel wat toeristen. Niet alleen vanwege de goudgele stranden, maar vooral vanwege het uitgaansleven en het bekende Starbeach Waterpark. Chersonissos is niet voor niks geliefd bij jongeren. Al zitten families met kinderen ook goed in een luxe hotel aan het strand.

Spetteren in Starbeach Waterpark

Waterpret is verzekerd tijdens een All Inclusive Chersonissos. Helemaal als je kiest voor het hotel ín Starbeach. Begin de dag met een rondje glijbanen sjezen voordat het ontbijt met Griekse yoghurt geserveerd wordt. Omdat het waterpark in Chersonissos aan het strand ligt kun je ’s middags opdrogen met het warme zand tussen je tenen. Als de ober dan ook nog een shotje ouzo en een bord vol pita’s komt brengen is de luxe zonvakantie natuurlijk helemaal compleet.

Chersonissos ‘by night’

Het luxe hotel verlaten wordt met al die gratis ijsjes en lekkere gyros nog lastig tijdens een All Inclusive Chersonissos. En als je in het hotel bij Starbeach Waterpark verblijft en van uitgaan houdt hoeft dat ook helemaal niet. ’s Avonds veranderen de zwembaden namelijk in heuse openlucht-dansvloeren waar schuimparty’s worden georganiseerd en dj’s dancemuziek draaien. Een stuk authentieker is het oude centrum van Chersonissos waar het tussen de middeleeuwse huizen goed toeven is op het terras van een taverna. Bewonder de smalle straatjes, witgekalkte huizen en kleurrijke bloemen onder genot van een Grieks wijntje.

Bekijk alle All Inclusives Chersonissos (10)

Veelgestelde vragen Chersonissos

De best beoordeelde All Inclusive hotels in Chersonissos zijn Creta Maris Beach Resort, Star Beach Village & Waterpark en Silva Beach.

De All Inclusive hotels in Chersonissos die aan het strand liggen zijn Star Beach Village & Waterpark, Silva Beach en Glaros Beach.

De beste reistijd naar Chersonissos hangt af van de vakantiesoort. Als je graag uit wilt gaan op vakantie is de beste periode om te gaan in de zomermaanden. Dan is het hoogseizoen. Als je van een rustigere vakantie houd kun je het beste in het voor-of najaar gaan. 

De vliegtijd van Schiphol naar Kreta bedraagt ongeveer 4 uur

Via GoTUI.com kan je meerdere excursies boeken op het eiland Kreta, waar Chersonissos ligt.