Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

All Inclusive Meer van Ohrid

Ontdek een van de mooiste landen van de Balkan tijdens een vakantie in Macedonië. Inmiddels beter bekend als de Republiek Noord-Macedonië. Boek een All Inclusive aan het Meer van Ohrid en ontdek de bloemrijke weides en imposante bergen die het landschap rondom het meer sieren. In het centrum van Ohrid vind je talloze historische en religieuze bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Sveti Kliment kerk en bewonder de kleurrijke fresco’s.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Meer van Ohrid vanaf Amsterdam en Eindhoven.

All Inclusive Meer van Ohrid
  • Cultuur snuiven in Ohrid
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle All Inclusives Meer van Ohrid (1)

Populaire bestemmingen

All Inclusive genieten in ‘de parel van de Balkan’

Heb je bij de woorden ‘vakantie Macedonië’ niet gelijke een beeld voor ogen? Tijdens een vakantie in dit vrij ‘onontdekte’ Balkanland kun je onder andere rekenen op een adembenemende natuur en heel veel bijzondere culturele en religieuze bezienswaardigheden. Een van de mooiste stukjes van Macedonië (Noord-Macedonië) is toch wel het Meer van Ohrid: het helderblauwe water steekt fel af tegen het groen van de heuvels rondom het meer. Tijdens een All Inclusive aan het Meer van Ohrid geniet je elke dag van dit adembenemende uitzicht, schitterend! Ook geniet je in het 4 sterren hotel van TUI met de All Inclusive formule elke dag van de heerlijkste gerechten uit de Macedonische keuken: wat dacht je van een bordje ‘tava oriz’, een traditioneel rijstgerecht? Zin in een bijzonder uitstapje tijdens je vakantie aan het Meer van Ohrid? Breng een bezoek aan het openluchtmuseum ‘Bay of Bones’. Ondanks de lugubere naam is dit museum zeker de moeite waard! Het museum is namelijk compleet op het water gebouwd en biedt een uniek inkijkje in de manier waarop de mensen 3.000 jaar geleden leefden.

Op naar Ohrid

Wie tijdens een All Inclusive aan het meer van Ohrid de cultuur van Macedonië wil ontdekken, kan zijn hart ophalen in het centrum van Ohrid. Pak vanaf het hotel van TUI de taxi die je goedkoop en snel naar het centrum brengt en maak een rondje langs de vele historische en religieuze bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Sveti Kliment kerk die zich midden in de stad bevindt. De schitterende fresco’s en de iconengalerij zullen zeker indruk maken.

Bekijk alle All Inclusives Meer van Ohrid (1)