Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Benalmádena

All Inclusive Benalmádena

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Andalusië
  4. Costa del Sol
  5. Benalmádena

Met een All Inclusive Benalmádena geniet je volop van het beste dat de Costa del Sol te bieden heeft. Deze populaire badplaats ligt in Andalusië, op een half uur ten zuiden van Málaga. Relaxen doe je hier op het Arroyo-zandstrand of bij het zwembad van het hotel. Wandel ook zeker eens via de Paseo Marítimo-boulevard naar de jachthaven. Onderweg spot je het Arabische kasteel van Bil Bil: een echte blikvanger aan de boulevard.

All Inclusive Benalmádena
  • Een zandstrand van 10 kilometer lang
  • Een van de belangrijkste jachthavens
  • Met de kabelbaan naar de Cerro del Moro
  • Dolfijnen spotten
Bekijk alle All Inclusives Benalmádena (3)

Het beste van Benalmádena

Tien kilometer zandstrand, een sfeervol oud dorp met geschiedenis, een fijne boulevard en volop bars en restaurants. Reken maar dat je je tijdens een All Inclusive Benalmádena niet hoeft te vervelen. Je vindt deze badplaats aan de Costa del Sol in Andalusië. De Zuid-Spaanse temperatuur maakt Benalmádana een populaire bestemming voor een relaxte zonvakantie. Met TUI verblijf je bijvoorbeeld in een 4-sterren hotel bij het Arroyo-strand. Je hoeft de slippers maar aan te trekken, de boulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Hoe relaxt is dat?

De jachthaven van Benalmádena

Een All Inclusive Benalmádena betekent niet dat je gekluisterd bent aan hotel en strand. Laat je verrassen en maak een wandeling over de 10 kilometer lange Paseo Marítimo-boulevard. Het eerste opvallende gebouw dat je tegenkomt is het roodgeverfde kasteel in Arabische stijl. Dit is Castillo de Bil Bil, een waar icoon voor de Costa del Sol. Loop je verder, dan bereik je na een half uur de jachthaven van Benalmádena. De hier gelegen restaurants en bars zijn een prima plek om te pauzeren voor je terug wandelt naar het hotel.

Bekijk alle All Inclusives Benalmádena (3)