VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Benidorm

All Inclusive Benidorm

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Catalonië
  4. Costa Blanca
  5. Costa Dorada
  6. Benidorm

Kies dit jaar voor een All Inclusive Benidorm en ontdek het ‘Manhattan van de Costa Blanca’ vanuit een luxe hotel. Zodra je wakker wordt kijk je uit op de torenhoge skyscrapers. Fonkelblauw water van de Middellandse Zee en goudkleurige stranden maken het decor compleet. De dag doorbrengen kan op Playa de Levante. Maar ook aan de rand van het zwembad met een tinto en bord vol tapas. Zo moet een zonvakantie zijn.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Benidorm vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

All Inclusive Benidorm
  • Zonnen op het Levante en Poniente strand
  • De waterbronnen van El Algar
  • Smalle straatjes met witte huisjes
  • Bekende discotheken
Bekijk alle All Inclusives Benidorm (16)

De hoogte in in Benidorm

In de bekende Spaanse badplaats Benidorm kom je ogen tekort. En dat komt niet alleen door de goudkleurige stranden. De skyline van de stad wordt namelijk gedomineerd door torenhoge skyscrapers en moderne flats. De bijnaam van Benidorm is niet voor niks ‘Manhattan van de Costa Blanca’. Kies je bij TUI voor een All Inclusive Benidorm dan kun je verblijven in zo’n hoog gebouw met zwembad op het dak. Maar ook een luxe hotel met uitzicht op de indrukwekkende skyline behoort tot de mogelijkheden. Het hotel verlaten zal nog lastig worden met zo’n uitzicht.

Luxe zonvakantie aan de Costa Blanca

Dé grote trekpleister van Benidorm zijn de gouden stranden. Tijdens een All Inclusive Benidorm kun je verblijven in een luxe hotel aan Playa de Levante. Dit strand zorgt de hele dag door voor vermaak. Overdag door de zon en het fonkelblauwe water van de Middellandse Zee. ’s Avonds door de clubs, terrassen en cafés op de achterliggende Paseo Maritimo boulevard. Smullen van de Spaanse keuken doe je in het luxe hotel van TUI. Gaan de kinderen mee op zonvakantie naar Benidorm? Kies dan voor het All Inclusive vakantiepark in het Magic Natura water- en dierenpark. Vanuit de houten lodge wandel je zo naar het aquapark én de dierentuin. Pret gegarandeerd.

Een romantische avond in het luxe hotel

Niet alleen de gebouwen van Benidorm gaan de hoogte in. Playa de Levante wordt namelijk door middel van een rotsachtige kaap gescheiden van Playa de Poniente. Bovenop de rots is een gezellig plein gebouwd waar de terrassen tijdens zonsondergang druk bezocht worden. Het neoclassicistische kerkje Iglesia de San Jaime maakt het decor compleet. Op Plaça del Castell schiet je dan ook onvergetelijke vakantiekiekjes. Al kun je de zonsondergang tijdens de All Inclusive Benidorm ook bewonderen vanuit het luxe hotel van TUI. Op het dakterras is het goed toeven met een tinto en bord vol tapas.

Bekijk alle All Inclusives Benidorm (16)