Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Santa Eulalia

All Inclusive Santa Eulalia

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Ibiza
  5. Santa Eulalia

Feesten of niet: tijdens een All Inclusive in Santa Eulalia bepaal je zelf of je je naar de silent disco begeeft. En als je het liever rustig houdt, heb je van de muziek ook geen last. En kun je op je gemak van kosteloze paella en sangria genieten, terwijl je tijdens een vakantie op Ibiza uitkijkt over de Middellandse Zee geniet. Spaanse souvenirs nodig? Op de hippiemarkt van Punta Arabí vind je vast een kleurrijk aandenken.

All Inclusive Santa Eulalia
  • Rustige strandvakantie op Ibiza
  • 2 gouden zandstranden
  • Culturele wandeling op Puig de Missa
  • Hippiemarkt Punta Arabí
Bekijk alle All Inclusives Santa Eulalia (4)

All Inclusive strandvakantie Santa Eulalia

Wie denkt aan Ibiza, ziet misschien al snel de feesten waar het Spaanse eiland om bekend staat voor zich. Toch is Ibiza veel meer dan dat. En daar kom je al snel achter, wanneer je bij TUI een All Inclusive naar Santa Eulalia boekt. Want in deze charmante kustplaats in het oosten van het eiland kun je relatief rustig van het uitzicht over de Middellandse Zee genieten. Vanaf het fijne, lichtgouden zand van het Platja de Santa Eulalia. Of vanuit het direct aan zee gelegen TUI MAGIC LIFE hotel in Santa Eulalia. Waar je gerust nog een glaasje sangria kunt bestellen aan de rand van het zwembad. Want je boekt een All Inclusive op Ibiza natuurlijk niet voor niets. Wie zich tijdens een vakantie in Spanje tóch in het uitgaansleven wil storten, kan een keer per week naar hartenlust dansen in de silent disco. Zonder dat de andere gasten hier last van hebben.

Hippies en gitaarmuziek in Punta Arabí

Een van de andere gezichten van Ibiza is dat als hippie-eiland. Nog altijd kun je tijdens een All Inclusive in Santa Eulalia een van de kleurrijke hippiemarkten op het eiland bezoeken. De nabijgelegen markt van Punta Arabí bijvoorbeeld. Waar je tijdens een vakantie in Spanje ongetwijfeld een leuke souvenir voor het thuisfront vindt. Onze aanrader: ga vroeg op pad, zodat het nog niet al te druk is bij de kraampjes met de mooiste handgemaakte sieraden, bonte kleding en tassen. Trek gekregen van al dat shoppen? Strijk dan neer bij een van de eetkraampjes voor verse paella. Onder begeleiding van live gitaarmuziek natuurlijk. Maar je kunt ook eerst terug naar het viersterrenhotel in Santa Eulalia. Want kosteloze tapas zijn natuurlijk extra lekker.

Bekijk alle All Inclusives Santa Eulalia (4)

Veelgestelde vragen Santa Eulalia

De best beoordeelde All Inclusive accommodaties in Santa Eulalia zijn TUI MAGIC LIFE Cala Pada appartementen, hotel Palladium Don Carlos en Tropic Garden hotel & appartementen. 

TUI BLUE MAGIC LIFE Cala Pada appartementen en hotel Tropic Garden hotel & appartementen zijn kindvriendelijke accommodaties in Santa Eulalia.  

Hotel Palladium Don Carlos is een accommodatie in Santa Eulalia die toegankelijk is voor personen vanaf 18 jaar.

Santa Eulalia ligt op het bruisende eiland Ibiza, daar is natuurlijk genoeg te doen. Via GoTUI.com kun je excursies boeken op Ibiza. 

Santa Eulalia ligt op het eiland Ibiza. De warmste maanden op Ibiza zijn juni tot en met september. Het is dan tussen de 25 en 28 graden en de zon schijnt gemiddeld 9 uur per dag. Als je liever het massatoerisme wilt vermijden, dan kan je het beste in het voor-of najaar gaan. Het is dan rond de 21 graden met gemiddeld 7 zonuren per dag.